ΑΙΓΑΙΟ SOS – Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας


Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «ΑΙΓΑΙΟ SOS» και… η έντονη σεισμική δραστηριότητα στα νερά του Αιγαίου συνεχίζεται στο post production.

Ολοκληρώθηκαν 40 μέρες γυρισμάτων σε διάφορα σημεία της χώρα μας για τη νέα ελληνική στρατιωτική κωμωδία «ΑΙΓΑΙΟ SOS», που είναι βασισμένη σε μια ιδέα του Κώστα Λαμπρόπουλου.

Η παραγωγός εταιρεία είναι η View Master Films A.Ε. ενώ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στις διάφορες τοποθεσίες της Αττικής αλλά και των νησιών, το συνεργείο αποτελούνταν από 50(!) περίπου μέλη. Τα γυρίσματα έγιναν κυρίως στη νησίδα του Σαρωνικού κόλπου «Μετώπη» που είναι πραγματικά σαν να «εμφανίστηκε» στη μέση του ΑΙΓΑΙΟΥ.

Το «ΑΙΓΑΙΟ SOS» αναμένεται στους κινηματογράφους στις 15 Νοεμβρίου του 2018 σε διανομή ODEON.

Ερμηνεύουν

Θοδωρής Αθερίδης 

Πάνος Βλάχος

Ευαγγελία Συριοπούλου 

Μιχάλης Λεβεντογιάννης 

Nina Senicar

Δήμητρα Κολλά

Jerome Kaluta

Κωνσταντίνος Mπιμπής

Νικόλας Μίχας

Κωνσταντίνος Γεωργαλής

Κωνσταντίνος Αρνοκούρος

Κωνσταντίνος Μουταφτσής

Γιάννης Ζωγράφος

Σοφία Παυλίδου

Fu Yin.

Σημείωμα του Σκηνοθέτη

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Πιέρρος Ανδρακάκος δηλώνει: «Είναι μια μεγάλη παραγωγή με σπέσιαλ εφέ και ωραία μουσική, την οποία υπογράφει ο συνθέτης Κώστας Χρηστίδης και πλαισιώνεται από εξαιρετικούς ηθοποιούς». Σε συνδυασμό με το καυστικό και ευφυές σενάριο που ετοίμασαν οι Μαργαρίτης Παπαδόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος και Δημήτρης Μαρούδης το αποτέλεσμα των γυρισμάτων ήταν αναμφίβολα το αναμενόμενο!

Δείτε το Trailer της ταινίας

Comments are disabled.