Το θέατρο Εκστάν διασταυρώνει το θέατρο με τη λογοτεχνία και τη μουσική


H ΠΕΡΑΣΤΙΚΗ ”  Σ’ ένα ταξίδι γεμάτο συναίσθημα και χιούμορ που μας γυρνάει στις επιλογές της ζωής,  μας προσκαλεί ο σημαντικός  Γάλλος συγγραφέας και σκηνοθέτης Ζαν – Πωλ Ντενιζόν.  Με τη μοναδική μουσική του Γιάννη Κ. Ιωάννου και τις ερμηνείες των ηθοποιών Γιάννη Σταματίου και Ελένης Παπαχριστοπούλου.

11-18-25 Ιανουαρίου 

Ώρα : 20.30

 

«Διαβάζοντας τον Άμλετ μέσα από τα δικά του λόγια.»

Ο Λέανδρος Πολενάκης, θεατρικός κριτικός και συγγραφέας και ο Δημήτρης Κωστελέτος, αρχιτέκτονας και διανοητής, μας «διαβάζουν» τον Άμλετ τού Σαίξπηρ, επικεντρωνόμενοι σε 12 σημεία τού κειμένου και μας μεταφέρουν το πάθος τους και τη μελέτη τους για το θεατρικό έργο τού συγγραφέα όλων των εποχών.

16 Ιανουαρίου 

Ώρα : 20.30

 

«Ο ΜΕΓΑΣ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ» Του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι

Ο Δημήτρης Βερύκιος σκηνοθετεί και ερμηνεύει τον μονόλογο «Ο ΜΕΓΑΣ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ», από το ομώνυμο κεφάλαιο του κορυφαίου έργου ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΡΑΜΑΖΩΦ  του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, συνεχίζοντας να εμπνέεται από το πνεύμα του μεγάλου συγγραφέα και διανοητή.

Πρόκειται για θεατρική διασκευή του πιο συγκλονιστικού ίσως, αποσπάσματος του τελευταίου και κορυφαίου έργου του “ανατόμου της Ψυχής” Φ. Ντοστογιέφσκι!

Κάθε Τετάρτη και Κυριακή από 22/1/2020 έως 23/2/2020 – Ώρα έναρξης: 20.30

 

Βραδιά φλαμένκο με τον ισπανό τραγουδιστή Χαβιέρ Απαρίφιο Αλιέντε

Βραδιά Φλαμένκο με τον εξαιρετικό ισπανό τραγουδιστή Χαβιέρ Απαρίφιο Αλιέντε, το σολίστα στην κιθάρα τού φλαμένκο Δημήτρη Κουκουλιτάκη και τη χορεύτρια Θέτι Μίσσιου.
Θα ακουστούν κομμάτια από το χώρο τής λαϊκής παραδοσιακής μουσικής τού φλαμένκο από έναν από τους κυριότερους εκπροσώπους τού είδους στον κόσμο.
Σύντομη αφήγηση Θέμις Ροδαμίτης.
Μια προσφορά του Θεάτρου Εκστάν στους φίλους της μουσικής.
Είσοδος  : 10 € με ποτό.

24 Ιανουαρίου 

Ώρα : 20.30

Comments are disabled.