ΠΡΟΦΙΛ

To VrestaOla.eu επενδύει στο περιεχόμενο

Η ενημέρωση μέσω της ανάγνωσης των αναρτημένων κειμένων στο διαδίκτυο επανέρχεται στο προσκήνιο ως η κύρια μορφή δραστηριότητας των χρηστών. Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα που προκύπτει από έρευνα μέτρησης του χρόνου που περνούν οι χρήστες στο Ίντερνετ και των δραστηριοτήτων τους.

Όπως αναφέρεται σε άρθρο της ιστοσελίδας ¨Business Insider¨, η εποχή που το e-mail και άλλες εφαρμογές ήταν τα κύρια εργαλεία φαίνεται να αποτελεί παρελθόν. Οι χρήστες περνούν 88% περισσότερο χρόνο, σε σχέση με το 2010, διαβάζοντας ειδήσεις σε ηλεκτρονικές σελίδες. Σε χρόνο, αυτό μεταφράζεται σε επτά ώρες το μήνα για το 2016, σε σχέση με τρεις ώρες και 42 λεπτά το 2010, όπως προκύπτει από την έρευνα της Online Publisher’s Association των ΗΠΑ.Ταυτόχρονα, οι χρήστες μείωσαν το χρόνο που περνούν στο Ίντερνετ για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους κατά 19%. Έτσι, ενώ το 2010 το ποσοστό του χρόνου για επικοινωνία στο Ίντερνετ έφτανε στο 46% του συνολικού χρόνου ενός χρήστη στο web, σήμερα το ποσοστό αυτό έχει μειωθεί στο 27%.Αύξηση σημειώνει επίσης η διάρκεια των αναζητήσεων των χρηστών στο Ίντερνετ, από 27 λεπτά της ώρας ανά μήνα το 2010, στα 57 λεπτά το 2016.

Οι παραπάνω διαπιστώσεις προσδιόρισαν το περιεχόμενο του www. VrestaOla.eu .

Ο διαδικτυακός μας τόπος δεν είναι μια ακόμα εμπορική σελίδα με τη μορφή καταλόγου παρουσίασης επιχειρήσεων και προβολής διαφημίσεων.Στόχος μας δεν είναι η συνοπτική αλλά η όσο τον δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση για τις επιχειρήσεις που περιλαμβάνονται στον κατάλογο μας.Παράλληλα στο www.VrestaOla.eu θα βρείτε χρηστικές πληροφορίες για μεγάλο εύρος θεμάτων-όπως για παράδειγμα- από το ποιά είναι τα δικαιώματα μας ως καταναλωτές ως και το πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποιον ιό που πιθανώς «κολλήσατε» από την περιήγηση στο διαδίκτυο.Eπίσης έχετε τη δυνατότητα ενημέρωσης για την ιστορία, τα αξιοθέατα του δήμου ή του τόπου διαμονής ή επιλογής των διακοπών σας.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το VrestaOla.eu και για οποιαδήποτε παρατήρηση, επισήμανση ή πληροφορία μπορείτε να μας στείλετε mail στο info@vrestaola.eu