Scroll Top

Η Mad House Records μονοπώλησε το ενδιαφέρον το 2020!


DJ-Stephan-LiL-PoP-1024x683

Το νεοσύστατο label που μετράει σχεδόν ένα χρόνο ζωής, κατάφερε να σημειώσει εντυπωσιακά νούμερα κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς.

Με πάνω από 14 καλλιτέχνες στο δυναμικό της, ανάμεσά τους και ο διαχρονικός ΥΠΟ αλλά και ο hitmaker DJ Stephan, αλλά και με κορυφαίες συνεργασίες με καλλιτέχνες του εξωτερικού όπως ο Tyga και ο Jay Critch, η Mad House Records έχει συγκεντρώσει μέσα σε περίπου 11 μήνες πάνω από 50.000.000 views στο YouTube με δύο από τα βίντεο κλιπ της να έχουν σπάσει το φράγμα των 10 εκατομμυρίων (“Eros” & “Overdose”).

Αντίστοιχα ισχυρή είναι και η δυναμική του στο Spotify με πάνω από 24.000.000 συνολικά streams, ενώ 5 κομμάτια (“Eros”, “Overdose”, “Okey”, “Cruel Summer”, “Opos Palia”) μπήκαν στο ετήσιο IFPI Top100 Singles Chart.

Stay tuned για ακόμα περισσότερες επιτυχίες και το 2021 από τη Mad House Records!

Δείτε το βίντεο κλιπ των DJ Stephan, Ypo & Sophia για το “Eros”:

Δείτε το βίντεο κλιπ των LiL PoP, Ivan Greko & Ypo για το “Overdose”:

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.