Τα τελευταία νέα από τον χώρο του θεάτρου

«Τα Μαγικά Καρυδότσουφλα» - Μία υπέροχη παράσταση μα ζωντανή μουσική,της Ομάδας θεάτρου κούκλας Κοκού - Μουκλό
Νύχτες Stand-Up: Η καρδιά της κωμωδίας χτυπάει όλο τον Μάρτιο στο ΕΛΙΖΕ!
Το φροϋδικό, βραβευμένο έργο της Λίλλιαν Χέλλμαν «Παιχνίδια στη σοφίτα» παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μ’ έναν εκλεκτό θίασο στο Θέατρο Χυτήριο - Σημείο Πολιτισμού σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν
«Δούλες» του Ζαν Ζενέ από την θεατρική ομάδα Μύθος στο @Χώρο Τέχνης Ασωμάτων
«Αρίστος» - (Μία παράσταση βασισμένη στο μυθιστόρημα του Θωμά Κοροβίνη «Ο Γύρος του Θανάτου»)
Η συναρπαστική παράσταση του Μωρίς Μπεζάρ για την 9η Συμφωνία του Μπετόβεν έχει γοητεύσει το κοινό παγκοσμίως από το 1964 που την δημιούργησε ο  σπουδαίος χορογράφος του 20ου αιώνα.
Το Από Κοινού Θέατρο παρουσιάζει την πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα rideau με το έργο  «…άρεσε και του δάσκαλου!» (οι τηλε-παρενέργειες)
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορογραφικός περίπατος «Ένα Άλλο Μυστήριο» (Un Autre Mystère) της σπουδαίας Γαλλίδας χορογράφου Julie Desprairies στις 13 & 14 Νοεμβρίου στην Ελευσίνα
close

Για να είστε πάντα ενημερωμένοι

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.