Scroll Top

Γιατί να επιλέξεις το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης στην Παιδιατρική Διατροφή της ΕΛΔΕ STUDIES;

Επωφεληθείτε από την Έκπτωση 20% για εγγραφές μέχρι τις 30/09/2021.

Το “Master Nutritionist in Pediatric Nutrition” είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Παιδιατρική Διατροφή στην Ελλάδα. Εκτός από τη θεωρητική κατάρτιση διάρκειας ενός ακαδημαϊκού έτους, προσφέρει επιπλέον και τη δυνατότητα περιεκτικής Πρακτικής Άσκησης, Εργαστηρίων, αλλά και Εποπτείας και Ανάλυσης περιστατικών.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης στην Παιδιατρική Διατροφή “Master Nutritionist in Pediatric Nutrition” περιλαμβάνει διδακτικές ενότητες, οι οποίες παρουσιάζονται αποκλειστικά από εξειδικευμένους και κορυφαίους επιστήμονες*.

*Διδάσκοντες :

• Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης, PhD, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
• Δρ. Ιωάννης Αρναούτης, PhD, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Διδάκτωρ ΤΕΔΔ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
• Δρ. Ελένη Τσάτσα, Παιδίατρος – Ιατρική Σχολή Αθηνών
• Γεωργία Καπώλη MSc, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – MSc Κλινικής Διαιτολογίας Πανεπιστημίου Roehampton of Surrey του Λονδίνου
• Μαντώ Αγουρίδου MSc, Κλινική Ψυχολόγος, MSc στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

*Εκπαίδευση “PLUS” :

Στην περίπτωση κατά την οποία ο Εκπαιδευόμενος επιλέξει τη συγκεκριμένη δυνατότητα και πραγματοποιήσει την εγγραφή του στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης “PLUS” εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας (30/09/2021), δικαιούται και την ταυτόχρονη παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Στρατηγικές Πρόληψης & Διαχείρισης της Παιδικής Παχυσαρκίας», το οποίο οδηγεί σε απονομή πιστοποιητικού εξειδικευμένης επιμόρφωσης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνοδεύεται από Europass συμπλήρωμα πιστοποιητικού όπου αναγράφονται οι τίτλοι και τα μαθησιακά αποτελέσματα των επιμέρους θεματικών ενοτήτων του Εκπαιδευτικού Προγράμματος καθώς και οι βαθμοί ECVET, οι οποίοι αποτυπώνουν σε μετρήσιμη μορφή τα μαθησιακά αποτελέσματα, δηλαδή τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες που αποκτά ένας εκπαιδευόμενος από ένα πρόγραμμα. Στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αντιστοιχούν 4 μονάδες ECVET.

Επίσης, η συνεργασία του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με την Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία (ΕΛ.Δ.Ε.), προσφέρει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους του Μικτού Προγράμματος του με τίτλο «Στρατηγικές Πρόληψης και Διαχείρισης της Παιδικής Παχυσαρκίας» να πραγματοποιήσουν στις δομές της ΕΛ.Δ.Ε. την πρακτική τους άσκηση, να αποκτήσουν εργαστηριακή εμπειρία, αλλά και να παρακολουθήσουν μέσω εποπτείας πραγματικά περιστατικά. Τα παραπάνω πραγματοποιούνται τόσο με την ανάλυση βιντεοσκοπημένων περιστατικών, όσο και με δια ζώσης παρουσίες.

Ενδεικτικές θεματικές ενότητες Προγράμματος :

  • Βρεφική διατροφή
  • Βασικές αρχές παιδικής διατροφής
  • Παιδική παχυσαρκία
  • Παιδική διατροφή και ψυχική υγεία,
  • Διατροφή για παιδιά αθλητές
  • Ειδικά θέματα διατροφής και υγείας στην παιδική ηλικία
  • Διατροφική υποστήριξη σε παιδιά με χρόνιες παθήσεις
  • Διαταραχές λήψης τροφής
  • Κοινωνικοοικονομικές αλληλεπιδράσεις παιδικής διατροφής και υγείας
  • Δομή και οργάνωση Παιδοδιατροφολογικής Μονάδας, κλπ.

Δείτε τον αναλυτικό Οδηγό Σπουδών – Αιτήσεις στην ιστοσελίδα: elde.gr

Είπαν για εμάς...

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ειδίκευσης στην παιδιατρικη διατροφη!!!

Η παρουσια των διατροφικών διαταραχών και της παχυσαρκιας στα παιδια αυξάνεται συνεχως! … Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε όλους αλλά κυρίως στους διαιτολόγους να ειδικευτουν πανω στην παιδιατρικη διατροφή και να έχουν απαραίτητες γνώσεις για να ενισχύσουν όσο το δυνατόν περισσοτερο τα σύγχρονα διατροφικά προβληματα των παιδιων. Ο τρόπος διεξαγωγής του ειναι ευχάριστος και ευκολος ειδικά μέσω της παρακολουθησης μέσω διαδικτύου! Είμαι πολυ ικανοποιημενη από την παρουσιαση όλων των θεμάτων και από όλους τους εκπαιδευτές του ΕΛ.Δ.Ε. Για μένα είναι ένα απόλυτα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ειδίκευσης, το οποίο πανω απο ολα βασίζεται στα τελευταία δεδομένα της επιστήμης και εστιάζεται στις ανάγκες της χώρας μας. Είμαι πολυ χαρουμενη για την συμμετοχή μου στο προγραμμα και θα το συστηνα ανεπιφύλακτα!!!

Ελένη Καλογήρου
Διαιτολόγος- Διατροφολόγος
MASTER NUTRITIONIST IN PEDIATRIC NUTRITION, ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ TESTIMONIALS ΕΔΩ!

Λίγα λόγια για την ΕΛΔΕ STUDIES :

Η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία (ΕΛ.Δ.Ε.) – Hellenic Nutritionists Society, είναι σωματείο Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό την προαγωγή της Διατροφικής – Διαιτολογικής Επιστήμης στην Ελλάδα.

Ο Κλάδος Σπουδών της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES) αποτελεί τον Εκπαιδευτικό της βραχίονα και προσφέρει μία ευρεία γκάμα μετεκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών σε διάφορους τομείς της επιστήμης της διατροφής, τα οποία απευθύνονται σε επαγγελματίες υγείας.

Σκοπός, είναι η ολοκληρωμένη παροχή εξειδικευμένων γνώσεων σε επιστήμονες υγείας με στόχο την αναβάθμιση του γνωστικού τους αντικειμένου. Επιπλέον, για την αρτιότερη επιστημονική κατάρτιση των εκπαιδευομένων παρέχεται πρακτική άσκηση σε πραγματικά περιστατικά, εργαστηριακή εμπειρία και εποπτεία παρακολούθησης.

Τέλος, η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία συνεργάζεται με το ΚΕΔΙΒΙΜ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), προσφέροντας την υλικοτεχνική υποδομή που διαθέτει με σκοπό την εργαστηριακή και πρακτική άσκηση των εκπαιδευομένων των Μικτών Προγραμμάτων του («Στρατηγικές Πρόληψης και Διαχείρισης της Παιδικής Παχυσαρκίας» κλπ.).

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.