Scroll Top

Gartner Peer Insights 2021: Κορυφαία επιλογή των πελατών τα συστήματα Storage της Huawei

Το Gartner Peer Insights αναγνώρισε το Huawei OceanStor All-Flash Storage ως κορυφαία επιλογή των πελατών για το 2021 στην κατηγορία Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’: Primary Storage Arrays. Το OceanStor All-Flash Storage συγκέντρωσε 4,9/5 βαθμούς στην ετήσια πλατφόρμα Gartner Peer Insights και αναγνωρίστηκε από διαφορετικούς πελάτες του κλάδου, ως εξαιρετική επιλογή για την απόδοσή του αλλά και για την εμπειρία που προσφέρει. Η διάκριση αυτή καθιστά την Huawei στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης σε συστήματα storage.

Το Gartner Peer Insights είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα αξιολογήσεων λογισμικού και υπηρεσιών πληροφορικής από IT επαγγελματίες και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων τεχνολογίας. Περιλαμβάνει περισσότερες από 250.500 επιβεβαιωμένες κριτικές σε 355 αγορές, οι οποίες προέρχονται από τελικούς χρήστες με εμπειρία στην αγορά, την εφαρμογή ή τη χρήση του προϊόντος ή της υπηρεσίας. Οι πάροχοι με τις υψηλότερες αξιολογήσεις πελατών αναγνωρίζονται ως Gartner Peer Insights Customers ‘Choice. Με αυτόν τον τρόπο η Gartner κατευθύνει τους ΙΤ ηγέτες να λάβουν σωστές αποφάσεις αγοράς.

Μέχρι σήμερα, η Huawei έχει λάβει 95 αξιολογήσεις από πελάτες σε διάφορους κλάδους σε όλο τον κόσμο, όπως ο χρηματοοικονομικός και οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Αυτές καλύπτουν πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων των προϊόντων, της ενσωμάτωσης και της ανάπτυξης, της υπηρεσίας και της υποστήριξης, καθώς και της αξιολόγησης και της σύναψης συμβάσεων και δείχνουν μια θετική απάντηση ως προς τα προϊόντα storage της Huawei.

«Χρησιμοποιούμε συστήματα Huawei storage για περισσότερα από τέσσερα χρόνια» ανέφερε διευθυντής χρηματοοικονομικoύ κλάδου αναφορικά με το OceanStor Dorado high-end storage. «Πέρυσι, αγοράσαμε το Huawei OceanStor Dorado και αναγνωρίζουμε την απόδοση και την αξιοπιστία του. Η απόδοση επεξεργασίας βελτιώνεται σημαντικά. Επιπλέον, η τεχνολογία active-active που δεν απαιτεί gateway (gateway-free) και διαχείριση ετερογενών συστημάτων είναι ένα από τα εξέχουσα χαρακτηριστικά της Huawei.»

CIO από τον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης δήλωσε: «Χρησιμοποιούμε το Huawei OceanStor Dorado για να βοηθήσουμε το νοσοκομείο μας να μεγιστοποιήσει την προστατευμένη απόδοση των επενδύσεων (ROI) και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις υπηρεσιών data σε σενάρια βάσης δεδομένων μεγάλης κλίμακας (OLTP / OLAP). Το προϊόν υποστηρίζει επίσης προηγμένες τεχνολογίες ανάκτησης δεδομένων για να εξασφαλίσει την ασφαλή και ομαλή λειτουργία των data services. Επιπλέον, το σύστημα storage παρέχει εύκολη συντήρηση και άνετη τοπική / απομακρυσμένη συντήρηση, η οποία μπορεί να μειώσει σημαντικά το κόστος.»

Η Huawei έχει ανακηρυχθεί ως ηγέτης στο Gartner Magic Quadrant για πέντε συναπτά έτη, χάρη σε μια δεκαετία επενδύσεων στην καινοτομία R&D στον τομέα storage. Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη σημασία στην οικοδόμηση της εμπιστοσύνης των πελατών, καθώς όπως αναφέρει αποτελεί την κινητήρια δύναμη πίσω από τη συνεχή καινοτομία της. Μέχρι τώρα, η Huawei έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 15.000 πελάτες παγκοσμίως και τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται ευρέως στα κύρια συστήματα τομέων όπως ο χρηματοοικονομικός, οι μεταφορές, η υγειονομική περίθαλψη και ο κατασκευαστικός τομέας. Με την κορυφαία απόδοση και αξιοπιστία, το Huawei OceanStor All-Flash Storage είναι αφιερωμένο στη δημιουργία μεγαλύτερης αξίας για τους πελάτες και στην επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων.

Αποποίηση ευθυνών :

  1. Το Gartner Peer Insights Customers’ Choice αποτελείται από υποκειμενικές απόψεις μεμονωμένων τελικών χρηστών για κριτικές, αξιολογήσεις και δεδομένα που εφαρμόζονται βάσει τεκμηριωμένης μεθοδολογίας. Δεν αντιπροσωπεύουν ούτε τις απόψεις, ούτε αποτελούν την έγκριση της Gartner ή των συνεργατών της.
  2. Το Gartner δεν υποστηρίζει οποιονδήποτε προμηθευτή, προϊόν ή υπηρεσία που απεικονίζεται στις ερευνητικές του δημοσιεύσεις και δεν συμβουλεύει τους χρήστες τεχνολογίας να επιλέγουν μόνο αυτούς τους προμηθευτές με τις υψηλότερες βαθμολογίες ή άλλη ονομασία. Οι ερευνητικές δημοσιεύσεις του Gartner αποτελούνται από τις απόψεις του ερευνητικού οργανισμού του Gartner και δεν πρέπει να εκληφθούν ως πραγματικές δηλώσεις. Η Gartner αποποιείται όλες τις εγγυήσεις, εκφρασμένες ή σιωπηρές, σε σχέση με αυτήν την έρευνα, συμπεριλαμβανομένων τυχόν εγγυήσεων εμπορευσιμότητας ή καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό.
Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.