Rox Music Hall και Arch Club. Δύο venues, μία ανάσα απόσταση. Δύο σκηνές που θα σηκώσουν το βάρος, την ένταση και τα ντεσιμπέλ ενός εκρηκτικού διημέρου για τους οπαδούς του heavy ήχου.
Headliners της πρώτης ημέρας (Παρασκευή 3 Απριλίου) είναι οι hard / psych rockers Naxatras από τη Θεσσαλονίκη και οι αγαπημένοι στο ελληνικό κοινό, Γερμανοί Colour Haze, μία από τις πιο επιδραστικές μπάντες που διαμόρφωσαν τον σύγχρονο heavy psych ήχο.
Μαζί τους οι occult doom Ιταλοί 1782, οι «τίγκα κάπνα» στονερο-ψυχεδέλες Πολωνοί Weedpecker, το space rock trip των The Cosmic Dead από τη Γλασκώβη και το super-massive ροκ των Ολλανδών Komatsu, όπως και το δυναμικό heavy blues/rock των Fuzzrider από την Αθήνα και το stoner metal / heavy rock των Oreyeon από τη Λα Σπέτσια της Ιταλίας.
Η δεύτερη ημέρα συνεχίζεται εξίσου εντυπωσιακά στο Rox και το Arch με headliners τους Planet of Zeus από την Αθήνα, μία από τις πιο δυναμικές live μπάντες της ευρωπαϊκής heavy σκηνής, με εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, αλλά και οι Σουηδοί stoner / hard rockers Green Leaf που σχηματίστηκαν από τον κιθαρίστα Tommi Holappa των αγαπημένων και στο ελληνικό κοινό, Dozer.
Από κοντά οι Godsleep, επίσης από την Αθήνα, με φήμη για τις υποβλητικές ζωντανές εμφανίσεις τους και έναν ήχο που κινείται με ευκολία ανάμεσα σε heavy pop, stoner και alternative rock, οι φοβεροί Ιταλοί doom sludge TONS, οι Γάλλοι Witchthroat Serpent με τον αποκρυφιστικό, βαρύ και ψυχεδελικό τους ήχο,το stoner rock / metal των Monsternaut από τη Φινλανδία και το speed stoner rock ‘n’ roll τρίο The Clamps από το Μπέργκαμο της Ιταλίας. Τρεις ακόμα μπάντες «ελληνικής σοδειάς» συμπληρώνουν μοναδικά το παζλ της δεύτερης ημέρας, οι Void Droid που κάθε φορά εξελίσσουν τον heavy rock ήχο τους, οι Kidney Black, που με σημείο αναφοράς την grunge, την post-punk και την heavy μουσική, δημιουργούν το δικό τους ρυθμικό, μελωδικό και επικίνδυνο ηχοτοπίο, αλλά και οι δυναμικοί Dismiss (ex- Bad Habits) με την «τροχιοδεικτική» μίξη alt 00’s και 70s rock ‘n’ roll.
