Scroll Top

HuaweiIdeaHub: Βέλτιστη εμπειρία συνεργασίας και τηλεδιάσκεψης


huawei_ideahub

Η πανδημίατου COVID-19 ανέδειξετησημασία τηςύπαρξης των κατάλληλων ψηφιακών εργαλείων που θα επιτρέπουν στους εργαζόμενουςκαθώς και στους μαθητές να επικοινωνούν αποτελεσματικά και να συνεργάζονται ευέλικτα, εξ’ αποστάσεως. Όσο η εξ’ αποστάσεως εργασία διαδραματίζει ολοένα και σημαντικότερο ρόλο στην καθημερινότητά μας, όλοι οι οργανισμοίθα αναζητούν καινοτόμες λύσεις τεχνολογίαςπουενισχύουν την προσωπική αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών μιας ομάδαςμεγιστοποιώντας την παραγωγικότητα τους, εύκολα και φυσικά.

Η Huawei, ανταποκρινόμενη στις νέες εργασιακές ανάγκες, δημιούργησε το IdeaHub, ένα προϊόν που συνδυάζειπροηγμένες τεχνολογίες και μετατρέπειένα παραδοσιακό χώρο εργασίας ή μίασχολική τάξη σε έναν «έξυπνο» χώρο,υψηλής τεχνολογίας για μια μοναδικήεμπειρία χρήστη. Η συγκεκριμένη έξυπνη All-in-One διαδραστική πλατφόρμα μπορείεύκολα να αντικαταστήσει το απλό whiteboard, μηχάνημα προβολής και επαγγελματικό εξοπλισμό τηλεδιάσκεψης μεμια συσκευή, αφού ενσωματώνειλειτουργίες, όπως υψηλής ανάλυσης(full 1080p HD) συνδιαλέξεις με κοινήχρήση περιεχομένου 4K (π.χ. βίντεο)και ασύρματη κοινή χρήση, διαδραστικόwhiteboard, έξυπνη γραφή, ομαδικήεργασία και τηλεδιάσκεψη.

Το IdeaHubείναι βραβευμένο με το Red DotAward 2020 για τον κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό του. Διατίθεταισε δύο μεγέθη (86 και 65 ίντσες) με ανάλυση 4Κ ή Full HD, με βάση ή χωρίς, ώστε να προσαρμόζεται εύκολα σεκάθε χώρο, παρέχοντας τρία μοναδικάχαρακτηριστικά στους χρήστες πουαναζητούν ένα υπερσύγχρονο έξυπνοχώρο εργασίας για διαφορετικά σενάρια:

  • ανοιχτό οικοσύστημα για cloud videoconferencing
  • καινοτόμο και απλό σχεδιασμό προϊόντων αντί για παραδοσιακό περίπλοκοhardware
  • ενσωματωμένη τεχνολογία ΤεχνητήςΝοημοσύνης (AI).

Το IdeaHub υποστηρίζει υπηρεσίες 3rdparty video conferencing, γεγονόςπου απλοποιεί σημαντικά τη περίπλοκηδιαδικασία των cloud τηλεδιασκέψεων. Διαθέτει επίσης διπλό σχεδιασμόσυστήματος σε chip (dual-Systemona-Chip – SoC), ο οποίος συνδυάζειανεξάρτητο υπολογιστή γραφημάτων,συστήματα ενισχυμένα με τεχνητή νοημοσύνη (Artificial Intelligence – AI)και μηχανή κωδικοποίησης ήχου καιβίντεο.

Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό στοιχείοείναι οι ενσωματωμένες λειτουργίες AI,όπως το εικονικό Acoustic Baffle, τοοποίο μειώνει σημαντικά τον θόρυβο.Ταυτόχρονα, το AutoFrame προσαρμόζει αυτόματα τη γωνία της κάμερας μεβάση την αίθουσα συνεδριάσεων καιτον αριθμό των συμμετεχόντων. Χρησιμοποιώντας τη διάταξη των 12 μικροφώνων και την 4K κάμερα, το IdeaHubμπορεί να εντοπίσει αυτόματα τη φωνή του εκπροσώπου σε ακτίνα 8 μέτρων.Η ευρύτερη συχνότητα για μεταφοράεξασφαλίζει κρυστάλλινο, Hi-Fi ήχο σεκάθε απομακρυσμένο σημείο.

Το διαδραστικό Whiteboard επιτρέπει την αλληλεπίδραση μεταξύ τοπικών και εξ’ αποστάσεως χρηστών ενώ πολλές εφαρμογές υπάρχουν προεγκατεστημένες στο IdeaHub. Ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιείται για τηλεδιάσκεψη, μπορεί να λειτουργήσει ως μέσο ψηφιακής διαφήμισης ή ως πίνακας ανακοινώσεων.

Το όραμα της Huawei είναι να φέρει τη ψηφιοποίηση σε κάθε άτομο, σπίτι και οργανισμό για έναν πλήρως συνδεδεμένο, έξυπνο κόσμο. Συνδυάζοντας τηντεχνολογίααιχμής οπτικοακουστικών μέσων με δικτύωση υψηλής ταχύτητας και προηγμένη λειτουργικότητα παρουσίασης, το IdeaHubτης Huaweiαποτελεί την ιδανική λύση για οργανισμούς και επιχειρήσεις που επιθυμούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να βελτιώσουν τις συνθήκες συνεργασίαςτων ομάδων τους ακόμα καισε συνθήκες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.