Scroll Top

JetPro: ο απόλυτος συνδυασμός υγείας και ομορφιάς της επιδερμίδας


1

Το JetPro είναι ο απόλυτος συνδυασμός υγείας του δέρματος και όμορφης όψης. Μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στην αισθητική θεραπεία.

Το JetPro λειτουργεί βαθιά στο χόριο, αλλά είναι 100% μη επεμβατικό και κλινικά αποδεδειγμένο. Παρέχει ορατά άμεσα αποτελέσματα, σε ένα σύστημα διαδερμικής παράδοσης χωρίς βελόνες, χωρίς θραύση του δέρματος, χωρίς ουλώδη ιστό, χωρίς χρόνο επούλωσης και χωρίς διακοπή λειτουργίας του ασθενούς.

Στην πραγματικότητα, με το JetPro, οι περιποιήσεις ομορφιάς είναι άνετες και ακόμη και χαλαρωτικές. Με το JetPro, οι ασθενείς μας μπορούν να ανακαλύψουν την καλύτερη έκδοση του εαυτού τους με αυτοπεποίθηση σε μια χαλαρωτική και αποτελεσματική διαδικασία θεραπείας.

Πώς είναι όλα αυτά εφικτά;

Με αποκλειστική τεχνολογία της JetPeel.

Πώς λειτουργεί το JetPro Peel?

Το JetPro χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία προώθησης αεριωθούμενων jets για την παροχή βαθιάς διαδερμικής επεξεργασίας σε μια συμπαγή, εύχρηστη συσκευή.

Το JetPro δημιουργεί υψηλής πίεσης, εκτοξευόμενα ρευστά ρεύματα υγρού που εφαρμόζονται στο δέρμα με την κατοχυρωμένη πατέντα JetPeel.

Σε γωνία 45 °, τα υποηχητικά ρεύματα ψεκασμού ασκούν ήπια αλλά ισχυρή πίεση στην επιφάνεια του δέρματος, απολέπιση της επιδερμικής στιβάδας με μικροδερμοαπόξεση και προετοιμασία της για διαδερμική θεραπεία.

Εφαρμόζονται κάθετα, οι ισχυρές ροές εκτόξευσης τεντώνουν το δέρμα για να δημιουργήσουν μικροδιαύλους στο χόριο. Χρησιμοποιημένα σε συνδυασμό με Jet Solutions, τύπους θεραπείας για μια σειρά καλλυντικών συνθηκών, τα ρεύματα jet επιτρέπουν την υδροδιάτρηση πολύ δραστικών, πλούσιων σε θρεπτικά συστατικών μέσω μικροσταγονιδίων που παραδίδονται βαθιά μέσα στο χόριο.

Δεν υπάρχει χρόνος αναμονής – η άμεση παράδοση βαθιά μέσα στο χόριο δημιουργεί αποτελέσματα που είναι ορατά την ίδια ημέρα.

Το μέλλον των θεραπειών ομορφιάς.

Η συσκευή δεν χρησιμοποιεί βελόνες και δεν υπάρχει καθόλου θραύση του δέρματος.

Αυτό σημαίνει ότι η θεραπεία είναι 100% χωρίς πόνο, δεν οδηγεί σε ουλώδη ιστό και δεν απαιτεί περίοδο ανάκαμψης ή διακοπή λειτουργίας. Οι ασθενείς μπορούν να συνεχίσουν την κανονική τους ρουτίνα αμέσως μόλις τελειώσει η θεραπεία. Το καλύτερο από όλα, τα αποτελέσματα είναι κλινικά αποδεδειγμένα και ορατά και – σε συνδυασμό με τη χαλαρωτική και αναζωογονητική εμπειρία θεραπείας – ο ασθενής ανακαλύπτει νέα λάμψη και αυτοπεποίθηση, όλα χάρη στην προηγμένη συσκευή θεραπείας JetPro Peel.

Η θεραπεία JetPro Peel πραγματοποιείται στα ιατρεία του Δρ. Δημήτρη Γκρίτζαλη από τον ίδιο καθώς και από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. Ο πλαστικός χειρουργός Δημήτρης Γκρίτζαλης είναι ειδικός στον τομέα της πλαστική χειρουργικής του προσώπου και του σώματος. Είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Μαιευτήριο ΡΕΑ και στον Όμιλο ΙΑΣΩ. Έχει μετεκπαιδευτεί στις «Αυτόλογες μεταμοσχεύσεις λιπώδους ιστού και βλαστοκυττάρων» στο South Hospital Miami (2009),στην «Αποκατάσταση Μαστού» στην κλινική του Umberto Veronesi στο ευρωπαϊκό Ογκολογικό Ινστιτούτο στο Μιλάνο (Ι.Ε.Ο. 2010),στην «Ανόρθωση γλουτών με ενθέματα και λιπομεταφορά» στο Campus Champs-Élysées (2018) καθώς και στο« Lifting προσώπου» στο Virginia Surgical Institute (2019). Παρακολουθεί τις εξελίξεις στην ιατρική στενά. Έχει παραβρεθεί σε πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ αρθρογραφεί τακτικά στον τύπο για θέματα που άπτονται της ειδικότητάς του και έχει φιλοξενηθεί σε ΜΜΕ.

Κλείστε το ραντεβού σας σε ένα από τα ιατρεία του Δρ. Γκρίτζαλη .
Κολωνάκι : ‭21 0725 8729‬

Κόρινθος : 27410 74606

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.