Scroll Top

Καφεκοπτεία Λουμίδη : Ένας χρόνος λειτουργίας του e-shop

Το Μάρτιο του 2020  τα Καφεκοπτεία Λουμίδη προχώρησαν  σε μια καινοτόμα δράση για το ελληνικό επιχειρείν του καφέ, λανσάροντας το δικό τους e-shop, με αξιόλογα αποτελέσματα. Με τη συμπλήρωση 1 χρόνου λειτουργίας του, τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν τον ελληνικό καφέ να κυριαρχεί στις προτιμήσεις των πελατών και να κρατά την ηγετική θέση του στην κατανάλωση καφέ στο σπίτι. Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί περισσότερες από 380.000 επισκέψεις καταναλωτών και έχουν διεκπεραιωθεί πάνω από 13.000 παραγγελίες πανελλαδικά.

Η  πανδημία του  COVID-19, έθεσε περιορισμούς στη φυσική παρουσία των πελατών στα καταστήματα του λιανεμπορίου. Η κατάσταση αυτή οδήγησε στην αναζήτηση εναλλακτικών καναλιών προς τους καταναλωτές, για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη. Το ηλεκτρονικό εμπόριο γνώρισε έντονη αύξηση μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου, εξέλιξη που αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα έτη, χάρη στην αναβάθμιση των ψηφιακών μέσων.

Με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την άριστη ποιότητα και τη φρεσκάδα του προϊόντος που παραδίδεται στον καταναλωτή, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, επιδιώκοντας μεγαλύτερη προσιτότητα προς τον πελάτη διεύρυναν το δίκτυο πωλήσεών τους. Σήμερα, καταναλωτές από όλη την Ελλάδα μπορούν να απολαμβάνουν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος την απόλυτη αγοραστική εμπειρία.

Η πολύ φιλική και λειτουργική πλοήγηση στο ηλεκτρονικό  κατάστημα  δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες  να επιλέξουν προϊόντα εύκολα και απλά  μέσα από μια μεγάλη γκάμα.  Επιπλέον, ο καφές αλέθεται και συσκευάζεται λίγο πριν την τελική αποστολή του στον πελάτη. Αυτό, σε συνδυασμό με την γρήγορη ολοκλήρωση της παραγγελίας (αποστέλλεται την επόμενη κιόλας μέρα από τη λήψη της) οδηγεί στο να παραλαμβάνει ο πελάτης πάντα φρεσκοκομμένο καφέ με υπέροχο άρωμα & πλούσια γεύση.

Μέσα στο ηλεκτρονικό  κατάστημα ο πελάτης θα βρει όλα τα είδη καφέ (ελληνικό, φίλτρου, espresso, στιγμιαίο και κάψουλες), παρασκευασμένο και συσκευασμένο από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη. Επίσης, μπορεί να επιλέξει από μια μεγάλη ποικιλία γλυκισμάτων και τροφίμων που ολοκληρώνουν την αυθεντική εμπειρία του καφέ.

Μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και η προϊοντική σειρά «Λέξεις και Γεύσεις Ελλάδας – Συνταγές Παράδοσης»:  η σειρά γλυκισμάτων ιδιωτικής ετικέτας των Καφεκοπτείων Λουμίδη , βασισμένη σε παραδοσιακές συνταγές, που σκοπό έχει να αναδείξει την εμπειρία του καφέ.

Η σειρά αποτελείται από τα εξής προϊόντα :

 • Kuluraki –  Κουλουράκια σε 4 γεύσεις
 • Kutalaki  – Γλυκά του Κουταλιού σε 6 γεύσεις
 • Lukumaki – Λουκούμια σε 4 γεύσεις
 • Marmelada – Μαρμελάδες σε 4 γεύσεις
 • Krema –  Spreads σε 3 γεύσεις
 • Liker  -Λικέρ καφέ

Στο e-shop  επίσης, πωλούνται και αξεσουάρ αποθήκευσης, παρασκευής και σερβιρίσματος του καφέ, συλλεκτικά προϊόντα, όπως και συνθέσεις δώρων.

Best Sellers :

 • Eλληνικός χαρμάνι «Ξανθός»
 • Eλληνικός χαρμάνι «Άρωμα»
 • Eλληνικός χαρμάνι «Σκούρος»
 • Ελληνικός decaffeine
 • Eλληνικοί αρωματικοί καφέδες
 • Κάψουλες Espresso

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη βρίσκονται στο πλευρό του πελάτη, πραγματοποιώντας διάφορες προσφορές και προωθητικές ενέργειες στο e-shop. Η omnichannel στρατηγική που ακολουθούν, διασφαλίζει  στον καταναλωτή ένα μοναδικό customer experience και μια ομοιογενή αγοραστική εμπειρία υψηλής ποιότητας, είτε αγοράζει μέσω του ηλεκτρονικού, είτε μέσω ενός φυσικού καταστήματος.

Ο Ιάσων Λουμίδης, Εμπορικός Διευθυντής των ΚΛ, σημείωσε «Το e-shop μας έχει αναδειχθεί, μετά από ένα χρόνο λειτουργίας του, σε αξιόπιστο και γρήγορα αναπτυσσόμενο κανάλι πώλησης για την επιχείρησή μας. Σε περιόδους όπως αυτή  που διανύουμε με την πανδημία του COVID-19 απαιτείται να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε λύσεις που στηρίζουν τους πελάτες μας  και ενισχύουν την ψηφιοποίηση της εμπορικής μας δραστηριότητας».

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.