Το πρώτο Self-Cleaning water bottle – Η έμπνευση πίσω από την καινοτόμο τεχνολογία

Η LARQ ξεκίνησε με ένα όραμα, στο οποίο η καινοτόμος τεχνολογία μπορεί να συνδυαστεί με τον εμπνευσμένο σχεδιασμό, ώστε να βοηθήσει τους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στο καθαρό πόσιμο νερό εύκολα και βιώσιμα. Είσαι ότι πίνεις. Η υγιεινή και βιώσιμη επιλογή ενυδάτωσης σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μας, αποτελεί την προσέγγιση της LARQ στην καινοτομία των προϊόντων της.

Η LARQ, είτε στην περιπέτεια είτε στους γρήγορους ρυθμούς της πόλης, μας ακολουθεί με το πρώτο στον κόσμο υπερσύγχρονο μπουκάλι ικανό να αυτοκαθαρίζεται και να καθαρίζει το νερό που βρίσκεται μέσα σε αυτό. Χρησιμοποιεί φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία UV-C για τον καθαρισμό έως και 99,9999% βακτηρίων και 99,99% ιών όταν έχει ρυθμιστεί στην υψηλότερη λειτουργία του. Τόσο η φιάλη όσο και η θύρα USB είναι αδιάβροχες και το ίδιο το μπουκάλι είναι χωρίς υδράργυρο, BPA και χωρίς φθαλικό εστέρα.

Ανάμεσα στο μπουκάλι Movement PureVis™ με ελαφριά κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι με μονό τοίχωμα, το οποίο είναι ιδανικό για υπαίθριες περιπέτειες, γυμναστήριο ή οτιδήποτε άλλο μας συγκινεί και στο μπουκάλι PureVis™ το οποίο διαθέτει μόνωση διπλού τοιχώματος ώστε να κρατάει το αγαπημένο μας ρόφημα 24 ώρες κρύο και 12 ώρες ζεστό, η επιλογή που καλύπτει τους δικούς μας ρυθμούς της καθημερινότητας έχει ένα αποτέλεσμα που αφορά όλους μας, την μείωση της χρήσης πλαστικού αλλά και την μείωση του οικολογικού αποτυπώματος που αφήνουμε στον κόσμο μας.

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.