Scroll Top

SKY express: 2 βραβεία στα Marketing Achievement Awards 2024 για τη BLISS Business Class

 Gold & Bronze βραβεία για τη στρατηγική σκέψη, καινοτομία και αποτελεσματικότητα

Η SKY express, η μοναδική διπλά βραβευμένη ελληνική αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη απέσπασε δύο ακόμη βραβεία, που ακολούθησαν μετά τις 3 τιμητικές διακρίσεις, που έλαβε λίγο καιρό πριν από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Αυτή τη φορά η εταιρεία διακρίθηκε για τη συνεισφορά του Marketing στην επιχειρηματική της ανάπτυξη κι επιβραβεύτηκε για τη στρατηγική σκέψη, την καινοτόμο δράση και την αποτελεσματικότητά της.

Η εταιρεία απέσπασε στα  Marketing Achievement Awards 2024:

  • Gold Award στην κατηγορία Best Marketing Strategy for Customer Experience / Loyalty
  • Bronze Award στην κατηγορία Best Marketing Strategy for a Sustainable Future

Και τα δύο βραβεία απονεμήθηκαν στη SKY express για τη BLISS, την επανασχεδιασμένη και μοντέρνα Business Class της εταιρείας.  Με γνώμονα την εξατομικευμένη και ποιοτική εξυπηρέτηση αλλά και τη βιωσιμότητα, η BLISS τοποθετεί στο επίκεντρο τον επιβάτη σε κάθε βήμα της ταξιδιωτικής του εμπειρίας.

Συγκεκριμένα, η BLISS Business Class προσφέρει στον επιβάτη premium υπηρεσίες από την κράτηση ακόμα του εισιτηρίου του, μέχρι και την έξοδό του από το αεροδρόμιου του προορισμού του, όπως, μεταξύ άλλων, προτεραιότητα, άνεση, πρόσβαση στα VIP lounges, επιπλέον δωρεάν κιλά αποσκευών, μεταφορά με ιδιωτικό όχημα στο χώρο του αεροπλάνου, εξαίσιο καλωσόρισμα, αλλά και μία ποικιλία υγιεινών και φρέσκων κρύων γευμάτων υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας εν πτήσει. Επιπλέον, η BLISS Business Class δίνει τη δυνατότητα στον επιβάτη να συμμετέχει μέσω ενεργών πράξεων σε ένα βιώσιμο μέλλον, επιλέγοντας συνειδητά πριν την πτήση του, όχι μόνο το είδος του γεύματός του, αλλά και τη μη κατανάλωσή του, συμβάλλοντας στην προσπάθεια μείωσης της σπατάλης φαγητού και της άσκοπης ενέργειας για την παραγωγή του. Επιπρόσθετα, η ανανέωση του στόλου με καινούργια αεροσκάφη τελευταίας τεχνολογίας, με μικρότερο περιβαλλοντικό και ηχητικό αποτύπωμα ενισχύει εμπράκτως τη βιωσιμότητα στον πυρήνα δράσης της εταιρείας.

Η BLISS ξεχώρισε ανάμεσα σε περισσότερες από 100 υποψηφιότητες και αξιολογήθηκε από Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 28 καταξιωμένα στελέχη του Marketing που διαπρέπουν στο εξωτερικό.

Τα Marketing Achievement Awards 2024 διοργανώθηκαν από την Boussias Events και οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν με κριτήρια τη στρατηγική, την υλοποίησή, την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα.  Η Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου στο Radisson Blu Park Hotel με τη συμμετοχή  150 στελεχών της αγοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η SKY express είναι η μόνη ελληνική αεροπορική εταιρεία που έχει διακριθεί με δύο κορυφαία βραβεία ERA (European Regions Airline Association) – ERA Airline Excellence Award 2023 & ERA Innovation Award 2023- για το αξιοσημείωτο έργο της στην καινοτομία και τη συνακόλουθη αριστεία της ενώ πριν λίγες ημέρες διακρίθηκε, για μία ακόμη φορά, από τον Διεθνή Αερολιμένα της Αθήνας.

Ο Οίκος Denise Eleftheriou

Ο Οίκος Denise Eleftheriou ιδρύθηκε το 1997 με την δημιουργία του πρώτου ατελιέ στην καρδιά της Θεσσαλονίκη για custom made και bridal δημιουργίες.

Οι σπουδές και η εμπειρία της σχεδιάστριας Denise Eleftheriou στην Ιταλία, καθόρισαν το ύφος των δημιουργιών, κάνοντας τον Οίκο να ξεχωρίσει για τις minimal και ανατρεπτικές προτάσεις, που άλλαξαν τα εώς μέχρι τότε δεδομένα του custom made στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο Οίκος έχει πραγματοποιήσει εμβληματικά fashion shows σε ιδιαίτερους χώρους όπως στην Casa Bianca, στο Γενί Τζαμί, στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, και στο ΣΜΑ (Σταθμό Μεταφόρτωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης) με θέμα την ανακύκλωση.

Από τις αρχές του 2024, το ατελιέ του Οίκου Denise Eleftheriou μεταφέρθηκε στην Αθήνα, στην περιοχή του Χίλτον συνεχίζοντας την πορεία του στις custom made και bridal δημιουργίες.

Η Σχεδιάστρια

Η Denise Eleftheriou είναι σχεδιάστρια ρούχων custom-made και bridal, η οποία ξεχωρίζει για τις τεχνικές υψηλής ραπτικής που χρησιμοποιεί στις δημιουργίες της. Είναι απόφοιτη του Istituto Marangoni στο Μιλάνο, της διάσημης Σχολής Μόδας στην οποία έχουν αποφοιτήσει αστέρες του fashion industry όπως οι Dolce Gabbana, Moschino κ.α.

Μετά τις σπουδές της, εργάστηκε κοντά σε Ιταλούς σχεδιαστές εντρυφώντας στην ιταλική ραφή και το περίφημο ιταλικό design, με πιο σημαντική, την εμπειρία της στους Giorgio Armani και Trussardi. Στη συνέχεια, έχοντας περάσει τρία χρόνια ως creative director σε γνωστή ελληνική εταιρία prêt à porter de luxe, διαπιστώνει το κενό που υπήρχε στο bridal κι έτσι αποφασίζει να χαράξει την δική της πορεία, με βασικό γνώμονα να αναδείξει την προσωπικότητα, την σιλουέτα και το στυλ κάθε γυναίκας την ημέρα του γάμου της αλλά και σε άλλες επίσημες ή σημαντικές για εκείνη περιστάσεις.

Το 1997 ανοίγει το πρώτο της προσωπικό ατελιέ στην Θεσσαλονίκη. O Οίκος Denise Eleftheriou τα επόμενα χρόνια εξελίσσεται σε town’s favorite, με την ίδια να ξεχωρίζει για το minimal ύφος, για τα ξεχωριστά fashion shows που παρουσιάζει, αλλά και για το γεγονός ότι φροντίζει πάντα να ακολουθεί και να εμπνέεται από το στυλ της κάθε γυναίκας σεβόμενη την προσωπικότητά της.

Είναι μέλος στην Ελληνική Ένωση Σχεδιαστων Μόδας και από το 2024 ζει μόνιμα στην Αθήνα, όπου έχει μεταφέρει και το ατελιέ της στην περιοχή του Χίλτον.

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.