Scroll Top

Η Marseaux στο δυναμικό της Minos EMI, a Universal Music Company

Η χαρισματική Marseaux, μια από τις πιο πολυσυζητημένες εκπροσώπους της pop στην Ελλάδα, εντάσσεται στο δυναμικό της Minos EMI, a Universal Music Company και μας κερνάει «Βότκα Βύσσινο» μέσα από το επερχόμενο single της.

Πότε ηθοποιός, πότε χορεύτρια και πότε τραγουδίστρια, η Marseaux βρήκε την πραγματική της κλίση, που δεν ήταν άλλη από αυτή της pop star, όταν προσχώρησε στο σχήμα των WNCfam (Wednesday Night Cypher). Αποτελώντας την μοναδική κοπέλα του συγκροτήματος, δεν άργησε να ξεχωρίσει, χάρη στο πηγαίο ταλέντο της, τις εντυπωσιακές φωνητικές της ερμηνείες, την άνεσή της επάνω στην σκηνή και φυσικά την αβίαστη ακτινοβολία της. Ο πυρήνας οπαδών που δημιουργήθηκε, αποτελούμενος κατά μεγάλο μέρος από νεαρά κορίτσια -τιςchicasόπως η ίδια τις αποκαλεί- την ακολουθεί πιστά σε συναυλίες και social media, γεγονός που αντανακλάται στον χαμό που δημιουργεί κάθε νέα της κυκλοφορία, είτε solo, είτε ως συμμετέχουσα στο μουσικό συγκρότημα της καρδιάς της.

Η συνεργασία και στενή φιλία (σχέση μπαμπά – κόρης όπως συχνά λένε και οι ίδιοι) με το πολύπλευρο ταλέντο του παραγωγού, ερμηνευτή και ιδρυτή του CKND κινήματος, Solmeister, δεν άργησε να αποδώσει καρπούς, γεννώντας το εξαιρετικό solo ντεμπούτο της “κόρη.” που κυκλοφόρησε το 2019, στο οποίο συμμετέχουν αμφότεροι, όπως και άλλα μέλη του WNCfam. Σημειώνοντας εκατομμύρια προβολές, το “κόρη.” χρωστάει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία του και στο εντυπωσιακό video και τραγούδι “Μου Λείπεις…”, στο οποίο συμμετέχει το καλλιτεχνικό έτερον ήμισυ της Marseaux και επίσης μέλος του WNCfam, dPans.

Με νωπές τις μνήμες από την ηχηρή επιτυχία που σημείωσε η συμμετοχή της στο τραγούδι Deja Vu της διαχρονικής pop star Έλενας Παπαρίζου, με το οποίο μάλιστα πραγματοποίησαν και κοινή εμφάνιση στα Mad VMA του 2020, η Marseaux έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα στο καλοκαίρι του 2021, κατά το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο πλήρες προσωπικό της album, με τους οπαδούς της να το αναμένουν με ανυπομονησία και το ίδιο το fam να προετοιμάζει με τα λεγόμενά του για κάτι δυσθεώρητα μεγαλειώδες.

Το πρώτο single από το album φέρει τον δροσιστικό τίτλο «Βότκα Βύσσινο» και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες την Παρασκευή 7 Μαΐου, ενώ το official music video θα είναι διαθέσιμο την Τετάρτη 12 Μαΐου στο YouTube channel των WNC και αναμένεται να εντυπωσιάσει και να συζητηθεί.

Αν θέλεις να ακούσεις πρώτος το «Βότκα Βύσσινο» την ημέρα της κυκλοφορίας του, δεν έχεις παρά να κάνεις pre-save το τραγούδι στο Spotify κάνοντας κλικ στο παρακάτω link :

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.