Scroll Top

Νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Master Nutritionist in Sports Nutrition» της ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES

H Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία μέσω του εκπαιδευτικού της κλάδου ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES εμπλουτίζοντας τα εκπαιδευτικά  της προγράμματα, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών του νέου προγράμματος επιμόρφωσης στην Αθλητική Διατροφή “Master Nutritionist in Sports Nutrition” (M.N.S.N.)“.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Master Nutritionist in Sports Nutrition” αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη επιμόρφωση υψηλών επιστημονικών προδιαγραφών στην Αθλητική Διατροφή και τη μοναδική στην Ελλάδα, η οποία εκτός από τη θεωρητική κατάρτιση διάρκειας ενός ακαδημαϊκού έτους, προσφέρει επιπλέον και τη δυνατότητα περιεκτικής Πρακτικής Άσκησης, Εργαστηρίων, αλλά και Εποπτείας και Ανάλυσης περιστατικών. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία συνεργάζεται στενά με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, προσφέροντας τη δυνατότητα και στους εκπαιδευόμενους των Μικτών Προγραμμάτων του («Στρατηγικές Πρόληψης και Διαχείρισης της Παιδικής Παχυσαρκίας» κλπ.) να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στις δομές της, να αποκτήσουν εργαστηριακή εμπειρία, καθώς και να παρακολουθήσουν μέσω εποπτείας πραγματικά περιστατικά.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης στην Αθλητική Διατροφή “Master Nutritionist in Sports Nutrition” προσφέρεται σε «e-Learning» και «Blended» εκπαίδευση και μπορεί να οδηγήσει στην εξειδίκευση του Αθλητικού Διατροφολόγου (Sports Nutritionist).

Οι αιτήσεις πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: elde.gr

Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης στην Αθλητική Διατροφή “Master Nutritionist in Sports Nutrition” περιλαμβάνει διδακτικές ενότητες που παρουσιάζονται αποκλειστικά από εξειδικευμένους και κορυφαίους επιστήμονες*. Ενδεικτικές ενότητες που καλύπτονται είναι :

 • Μηχανισμοί παραγωγής ενέργειας κατά την άσκηση
 • Η σημασία των υδατανθράκων, πρωτεϊνών, λιπών και βιταμινών στην αθλητική απόδοση
 • Ισορροπία υγρών κατά την άσκηση 
 • Διατροφικά συμπληρώματα με εργογόνο δράση
 • Διατροφικές συστάσεις για αύξηση του μυϊκού ιστού
 • Διατροφικές ανάγκες παιδιών – αθλητών
 • Διατροφική υποστήριξη χορτοφάγων και vegan αθλητών 
 • Αθλητική ψυχολογία – τεχνικές ενίσχυσης
 • Διατροφή για elite ποδοσφαιριστές
 • Διατροφή για αποκατάσταση μετά από τραυματισμό
 • Αθλητική Τριάδα
 • Ατομικό περιστατικό

Δείτε τον αναλυτικό ΟΔΗΓΟ ΣΠΟΥΔΩΝ.

Εκπαίδευση “PLUS” :

Οι εκπαιδευόμενοι που εγγράφονται εντός προκαθορισμένης ημερομηνίας στο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης στην Αθλητική Διατροφή “Master Nutritionist in Sports Nutrition “PLUS”, μπορούν να επιλέξουν και την ταυτόχρονη παρακολούθηση του διαδικτυακού εκπαιδευτικού προγράμματος «Βασικές Αρχές Αθλητικής Διατροφής», το οποίο διεξάγεται από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Η επιτυχής ολοκλήρωση του πλήρες προγράμματος οδηγεί παράλληλα και σε απονομή πιστοποιητικού επιμόρφωσης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του ΕΚΠΑ, το οποίο συνοδεύεται από Europass συμπλήρωμα πιστοποιητικού όπου αναγράφονται οι τίτλοι και τα μαθησιακά αποτελέσματα των επιμέρους Θεματικών Ενοτήτων του Εκπαιδευτικού Προγράμματος καθώς και οι 4 μονάδες ECVET που αντιστοιχούν στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Οι βαθμοί ECVET αποτυπώνουν σε μετρήσιμη μορφή τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες που αποκτά ένας εκπαιδευόμενος μέσα από την παρακολούθηση ενός προγράμματος.

Μπορείτε να εγγραφείτε άμεσα στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα PLUS, μέχρι τις 30/09/2021 και να επωφεληθείτε από το διπλό πλεονέκτημα: Έκπτωση 10% επί της αρχικής τιμής και επιπλέον πιστοποιητικό επιμόρφωσης του ΕΚΠΑ (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Επιστημονικός Υπεύθυνος:
Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης
Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Εκπαιδευτής ΚΕΔΙΒΙΜ του Ε.Κ.Π.Α.

Επιστημονικός Συνεργάτης Τ.Ε.Δ.Δ. Χαροκοπείου Πανεπιστημίου & Α’ Νευρολογικής Κλινικής, Ιατρική Σχολή Ε.Κ.Π.Α. Αιγινήτειο Νοσοκομείο

Διδάσκοντες :

 • Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης, PhD, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
 • Δρ. Κατερίνα Σκενδέρη,  PhD, Βιοχημικός – Διατροφολόγος και Διδάσκουσα στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
 • Δρ. Ιωάννης Αρναούτης, PhD, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Επιστημονικός Συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
 • Μιχάλης Μακρυλλός  MSc, Κλινικός Διαιτολόγος – Αθλητικός Διατροφολόγος και Πρόεδρος της Ομάδας Ειδικών Αθλητικής Διατροφής του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων. 
 • Μαντώ Αγουρίδου,  Κλινική Ψυχολόγος, MSc στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.