Scroll Top

Πάσχα στην Μονεμβασιά και την Λακωνική Μάνη

Screenshot 2024-03-29 at 20-51-48 Πάσχα στην Μονεμβασιά και την Λακωνική Μάνη

Αναχώρηση: 03/05/2024

Τιμή κατ άτομο: 

Διαφορά Μονόκλινου: 

Αναλυτικό πρόγραμμα:

1η ΗΜΕΡΑ: 03/05 Μεγάλη Παρασκευή

Συγκέντρωση στα γραφεία μας ώρα 07.30 και  αναχώρηση. Στάση στο Ισθμό της Κορίνθου. Άφιξη στη Σπάρτη, σύγχρονη πόλη με καλή ρυμοτομία, απλωμένη στην εύφορη κοιλάδα του ποταμού Ευρώτα, στην ίδια θέση όπου βρισκόταν η αρχαία Σπάρτη. Πρώτη μας στάση το περίφημο Μουσείο της Ελιάς, επίσκεψη και ξενάγηση. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς και έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της πατρίδας μας, τη φημισμένη καστροπολιτεία του Μυστρά που είναι χτισμένη σε φυσικά οχυρή θέση, σε ένα λόφο του Ταϋγέτου. Έμπειρος τοπικός ξεναγός θα μας ξεναγήσει στην μαγική αυτή πολιτεία το τελευταίο κάστρο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Άφιξη στην Νεάπολη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Παρακολούθηση της περιφοράς του επιταφίου. Δείπνο στο ξενοδοχείο με νηστήσιμα εδέσματα. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: 04/05 Μεγάλο Σάββατο

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την  καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Η μοναδική ελληνική μεσαιωνική πόλη που βρίσκεται κάτω από έναν αγέρωχο και επιβλητικό βράχο 300 μέτρων. Θα μαγευτούμε από τα στενά καλντερίμια που διατρέχουν τη Μονεμβασιά από άκρη σε άκρη και θα θαυμάσουμε την μεσαιωνική αρχιτεκτονική των κτισμάτων. Θα περπατήσουμε στα βυζαντινά καλντερίμια και θα επισκεφτούμε το Μουσείο, το ναό του Ελκόμενου Χριστού που βρίσκεται στην πλατεία του κάστρου, την Παναγία Χρυσαφίτισσα και το σπίτι του Γιάννη Ρίτσου. Δεν θα παραλείψουμε (όσοι αντέχουν) να ανεβούμε στην Άνω Πόλη για να επισκεφτούμε την εκκλησία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μετά την Ανάσταση αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα και άλλα εδέσματα. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: 05/05 Κυριακή του Πάσχα

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ελεύθερη μέρα μέχρι το μεσημέρι, όπου και θα απολαύσουμε το Πασχαλινό Γλέντι στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα απολαύσουμε τον καφέ και την βόλτα μας στην Ελαφόνησο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: 06/05 Δευτέρα του Πάσχα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση. Πρώτη μας στάση τα Σπήλαια του Δυρού ένα από τα καλύτερα λιμναία σπήλαια του κόσμου. Η διαδρομή αρχίζει με βαρκάδα για 1200 μέτρα περίπου και διαρκεί γύρω στη 1 ώρα. Επιβιβαζόμαστε στα πούλμαν και φθάνουμε  στο μαγευτικό Γύθειο. Ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό φαγητό. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και τέλος εκδρομής.

*Προαιρετική ασφάλεια η οποία  καλύπτει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, νοσηλεία και covid-19 κόστους  20€* 

*Η εγγραφή σας στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής της εταιρείας μας του ΕΟΤ και του ΗΑΤΑ που υπάρχουν στις “Πληροφορίες” (INFOS) της ιστοσελίδας μας. Αν δεν το βρίσκετε ζητήστε μας να σας αποσταλεί ηλεκτρονικά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ !! ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ 30% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ.

  • Included

Μεταφορές, περιηγήσεις, με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο

3 πρωινά σε μπουφέ στο ξενοδοχείο

Μ. Παρασκευή – δείπνο με νηστίσιμα και αρτύσιμα εδέσματα, Μ. Σάββατο αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα και Κυριακή του Πάσχα πασχαλινό γεύμα με σουβλιστά αρνιά και κατσίκια

Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Φ.Π.Α.

  • Not Included

Φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο, ποτά, αναψυκτικά και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.