Η Nike Vision στο πλευρό της «Επίσημης Αγαπημένης»


Η Nike Vision, η σειρά αθλητικών γυαλιών της Nike, έφτασε στην Ελλάδα και ήδη έχει ταρακουνήσει τον κόσμο του αθλητισμού. Στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας ενόψει του Eurobasket 2022, η εταιρεία  προσέφερε σε όλο το team της Εθνικής Eλλάδας προϊόντα της Nike Vision.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που επισυνάπτονται, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο  Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο Νικ Καλάθης, ο Νίκος Ζήσης, ο Δημήτρης Μωραΐτης, ο Γιάννης Κουζέλογλου και ο head coach Δημήτρης Ιτούδης πρόβαραν γυαλιά  από την performance και την lifestyle κατηγορία.

Η  Nike Vision έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος στην τεχνολογία των αθλητικών γυαλιών, όλα τα σχέδια είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των αθλητών, όπως επίσης και στο lifestyle κομμάτι, ενώ το σχεδιαστικό τμήμα το έχει αναλάβει εξιδεικευμένο προσωπικό στην Αμερική και στην Ιταλία που στο portfolio τους ανήκουν τα μεγαλύτερα brands γυαλιών σε όλο τον κόσμο.

Η Nike Vision εύχεται καλή επιτυχία στην ‘’επίσημη αγαπημένη’’ εθνική μπάσκετ.  Let’s do it!

Τα γυαλιά της Nike Vision διανέμονται στην Ελλάδα και την Κύπρο από την εταιρία ΣΠΟΣΑ ΕΠΕ, Λεωφ. Βουλιαγμένης 43, Γλυφάδα, και θα τα βρείτε ήδη στην ελληνική αγορά σε μαγαζιά  με αθλητικά είδη  που βρίσκονται είτε εκτός και εντός εμπορικών καταστημάτων καθώς και στα retail μαγαζιά της Nike. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε εδώ: τηλ. επικοινωνίας 210-9626005, 210-9646236

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.