Scroll Top

Pink Vanity : «Foggy Shots» | Nέο album

Δυναμικός ήχος, συναίσθημα, βιώματα και όνειρα. 

Όλα αυτά συνθέτουν τους Pink Vanity.

Η νέα τους κυκλοφορία συμπίπτει με την έναρξη της νέας δισκογραφικής εταιρείας People Music από τον PEOPLE ENTERTAINMENT GROUP που φιλοδοξεί να δώσει το στίγμα της στην ελληνική και όχι μόνο μουσική σκηνή.

Τώρα οι Pink Vanity με τον ήχο τους, ανανεωμένο, καινούριο και σύγχρονο δείχνουν με φόρα το νέο τους πρόσωπο με τον δίσκο που τιτλοφορείται “Foggy Shots”. Επιβεβαιώνοντας τη μοναδικότητά τους, το Foggy Shots ήρθε για να εκπλήξει τα πιο απαιτητικά αυτιά.

Χρώματα και ιδέες μπλέκονται σε φρέσκους ροκ ήχους και δημιουργούν ένα νέο, καθαρό σύμπαν.

Το “Foggy Shots” αποτελείται από 4 αυτοτελή δημιουργήματα που λειτουργούν ταυτόχρονα ως κεφάλαια μιας ευρύτερης ιστορίας σχετικά με τις διαφορετικές ψυχικές καταστάσεις που μπορεί να βιώνει καποιος μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Οι ηχογραφήσεις και οι μίξεις όλων των τραγούδιων έχουν γίνει στο Top Floor Studio, από τους Pink Vanity και τον Παραγωγό τους Πανο Τσεκούρα.

Τα προσεχή σχέδια της μπαντας είναι να ξεκινήσει τα live sessions, έτσι ώστε να αναπτυχθεί η επικοινωνία με το κοινό τους. Οι Pink Vanity συνεχίζουν να γράφουν μουσική ασταμάτητα, καθώς όλα είναι έμπνευση.

Με το Foggy Shots επιχειρούν ένα statement στην Ελληνική σκηνή και στοχεύουν την εμφάνισή τους σε μεγάλα, διεθνή φεστιβάλ. 

Δείτε σχετικό βίντεο :

Την μπάντα αποτελούν :

Konstantinos Krommydas : Lead vocals/Keys

Alex Kromm : Lead Vocals/Guitars

Faidon Florentin : Bass Guitar

Dimitris Kyr : Guitars

Panos Klonaris : Drums

Για τους Pink Vanity :

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 από τα αδέρφια Κωνσταντίνο και Αλέξανδρο Κρομμύδα.

Τα δύο αδέρφια, είχαν ξεχωριστές μέχρι τότε καλλιτεχνικές πορείες αλλά αποφάσισαν να ενώσουν τα κοινά τους βιώματα, τις νότες τους και τον ήχο τους.

Το  καλοκαίρι του 2020 ξεκίνησαν να προβάρουν και να γράφουν μαζί μουσική με αποτέλεσμα τον Σεπτέμβρη του 2020 να συστηθούν στο κοινό με το  debut single τους “Late night pleasures” ,  ενα κράμα προσωπικών εμπειριών και μια ματιά σε όσα μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια μιας παρορμητικής νύχτας και έχουν σημασία έστω για μια στιγμή. Το indie rock των Arctic Monkeys συναντά τις μελωδικές στιγμές των The Kooks σε ένα κρυφό, Διονυσιακό πάρτι στην άκρη της πόλης, το οποίο και αποτύπωσαν σε ένα εκρηκτικό Videoclip .

Η συνέχεια ήταν εκρηκτική.

Τον Δεκέμβρη του 2020, οι Pink Vanity επιστρέφουν με την κυκλοφορία του δεύτερου single τους, “Lost Perception”.

Σε αντίθεση με την πρώτη κυκλοφορία τους, έναν ύμνο στην British Indie σκηνή, αυτή τη φορά μας πηγαίνουν σε σκοτεινά μουσικά μονοπάτια με τους moody ήχους roads πλήκτρων να συνδυάζονται αρμονικά με μελωδικές κιθάρες που καταλήγουν σε ένα εκρηκτικό ear-candy ρεφραίν.

Τα παραπάνω οπτικοποιούνται σε ένα video με κεντρικό άξονα έντονα σκούρα χρώματα και trippy visuals που αποτυπώνει, όπως χαρακτηριστικά  λένε οι δημιουργοί του, “μια ψυχοσωματική κατάσταση δισταγμού στο μεταίχμιο μιας αλλαγής”, μια εσωτερική διαδρομή που τους ενέπνευσε για την σύλληψη του “Lost Perception”.

Έξι μήνες μετά, οι Pink Vanity είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους EP, το πολυαναμενόμενο Foggy Shots από την People Music.

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.