Scroll Top

Η πρόταση του Πατριάρχη των Αβραϊμικών θρησκείων Πρίγκηπα Ελιγιαού για μια λύση στη Μέση Ανατολή

Συνέντευξη με τον Κληρονομικό Αβρααμικό Πατριάρχη Πρίγκηπα Eliyauh First of Benjamin and David σχετικά με την δική του, οριστική Πρόταση Ειρήνης για τη Μέση Ανατολή, Ισραήλ, Παλαιστίνη και ποιος ο ρόλος των αρχηγών ευρωπαϊκών και μεσανατολικών κρατών.

Η δημιουργία της Αβρααμικής Αυτοκρατορίας

  • Τι είναι η Αβρααμική Αυτοκρατορία και ποιο είναι το αντικείμενό της;
  • Η Αβρααμική Αυτοκρατορία θα είναι ένα μη-εδαφικό Μοναρχικό Αυτοκρατορικό Κυρίαρχο Κράτος που στοχεύει στη διαμόρφωση μόνιμης ειρήνης μεταξύ του Ισραήλ και του αραβικού κόσμου μέσω της δημιουργίας μιας πολιτικής, οικονομικής και πολιτιστικής ένωσης μεταξύ όλων των χωρών προελεύσεως του Αβρααμ.

Ο στόχος του έργου είναι η προώθηση της ανάπτυξης, της συνεργασίας, της αρμονίας και της ευημερίας μεταξύ των λαών που κατάγονται από τον Αβρααμ, τον κοινό πατριάρχη των τριών μεγάλων μονοθεϊστικών θρησκειών: του Ιουδαϊσμού, του Χριστιανισμού και του Ισλάμ.

  • Πώς θα καθοριζόταν το έδαφος και τα σύνορα του Αβρααμικού Αυτοκράτορα;
  • Τα σύνορα της Αβρααμικής Αυτοκρατορίας θα καθορίζονταν από τις πλέον αρχαίες ιερές γραφές και θα περιλάμβαναν όλες τις χώρες προελεύσεως του Αβρααμ.

Αυτές οι χώρες θα περιλάμβαναν το Ισραήλ, την Παλαιστίνη, την Ιορδανία, τον Λίβανο, τη Συρία, το Ιράκ, το Ιράν, την Αίγυπτο, τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, καθώς και την αποκατάσταση των αρχικών ονομάτων από τις πλέον αρχαίες εποχές για κάθε έδαφος.

Η Αβρααμική Αυτοκρατορία δεν θα διαθέτει δικό της φυσικό έδαφος, αλλά θα αποτελεί μια υπερεθνική ένωση που θα σέβεται την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα των χωρών μελών της.

  • Ποιος θα ήταν ο διοικητής του Αβρααμικού Αυτοκράτορα και πώς θα επιλεγεί;
  • Ο διοικητής της Αβρααμικής Αυτοκρατορίας θα ήταν ένας συνταγματικός μονάρχης με περιορισμένες εξουσίες.

Μία βασιλεία τύπου Ηνωμένου Βασιλείου.

Θα επιλεγεί από τους πολίτες των χωρών που αποτελούν άμεσους απόγονους του Αβρααμ.

Ο μονάρχης θα έχει την δικαιοδοσία να ορκίζει έναν πρωθυπουργό και το υπουργικό συμβούλιο, καθώς και το σώμα των βουλευτών, αλλά και να βοηθήσει και να διαμεσολαβήσει τα συμφέροντα των κυβερνήσεων των χωρών του Αβρααμ.

Ο μονάρχης θα πρέπει να διοικεί σύμφωνα με το CAU (Ενοποιημένο Συμβούλιο Αβρααμικής Διακυβέρνησης).

  • Τι είναι το CAU και ποιος ο ρόλος του στην Αβρααμική Αυτοκρατορία ;
  • Το CAU είναι το Διακυβερνητικό Συμβούλιο για την Ενοποιημένη Αβρααμική Ανάπτυξη. Αποτελείται από εκπροσώπους των υπερδυνάμεων που εμπλέκονται στη σύγκρουση μεταξύ του Ισραήλ και του αραβικού κόσμου.

Το CAU θα δραστηριοποιείται στην ανακατασκευή όλων των χωρών προελεύσεως του Αβρααμ.

Το CAU θα έχει επίσης πλήρη πρόσβαση σε ανώτερες πρώτες ύλες, όπως πετρέλαιο και τεχνολογίες, και θα είναι υπεύθυνο για την εμπορία αυτών.

  • για δημόσιες διαβουλεύσεις, λαϊκή πρωτοβουλία, δημοψηφίσματα και δημοψηφίσματα για θέματα που αφορούν την Αβρααμική Αυτοκρατορία Οι αβρααμικοί πολίτες θα είχαν επίσης ελευθερία της έκφρασης, της συνάθροισης, της διαδήλωσης και του τύπου.

(Ποιος είναι ο Αβρααμικός Κληρονομικός Πατριάρχης και Δημιουργός αυτού του Διακυβερνητικού Συμφώνου Πρίγκηπας Ελιγιαού:

Ο Αβρααμικός Κληρονομικός Πατριάρχης είναι τίτλος που δίνεται στον άμεσο απόγονο του Αβραάμ, που θα ήταν ο κυβερνήτης του Αβρααμικού Αυτοκράτορα, επικεφαλής της παλαιότερης και πιο επίσημης κυριαρχικής γενεαλογίας (παιδιά νόμιμου γάμου), της οικογένειας Bilhan Ha Benjamin.

Σύμφωνα με τις Αβρααμικές θρησκείες, ο Αβραάμ ήταν ο κοινός πατριάρχης των τριών μεγάλων μονοθεϊστικών θρησκειών: του Ιουδαϊσμού, του Χριστιανισμού και του Ισλάμ. Έκανε συμφωνία με τον Θεό, ο οποίος υποσχέθηκε να ευλογήσει τους απογόνους του και να τους δώσει τη γη της Κανάαν.

Το έργο προτείνει ότι ο Αβρααμικός Κληρονομικός Πατριάρχης θα επιλέγεται ανάμεσα στους απογόνους του Αβραάμ που δεν έχουν ακόμα εξουσία, με την παλαιότερη γενεαλογία της επίσημης σχέσης του Αβραάμ, που είναι η οικογένεια Bilhan Ha Benjamin. Η διαδοχή θα διατηρείται στη γραμμή του αρσενικού ή της θηλυκής.

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.