Scroll Top

Πρωτοχρονιά στα Γιάννενα (με Ρεβεγιόν)

Μονοδένδρι – Χαράδρα Βίκου – Μέτσοβο

4ήμερη εκδρομή

Αναχώρηση 2023: 30/12

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 295€

Τιμή παιδικού έως 12 ετών σε 3κλινο με 2 ενήλικες: 195€

Διαφορά μονόκλινου: 110€

!ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΟΠΕΚΑ! 

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής:

1η μέρα 30/12 Σάββατο: Γιάννενα – Μουσείο Βρέλλη – Σπήλαιο Περάματος

Συγκέντρωση στα γραφεία μας ώρα 07:00 και αναχώρηση Ρίου για τα Γιάννενα και στάση φαγητού. Στη συνέχεια θα φτάσουμε στο Μπιζάνι για να επισκεφτούμε το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων του Παύλου Βρέλλη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 2η μέρα 31/12 Κυριακή: Γιάννενα – Νησί της Κυρά Φροσύνης – Μουσείο Αλή Πασά – Μονή Φιλανθρωπινών

 Πρωινό στο ξενοδοχείο. Θα κατευθυνθούμε στο Πέραμα και επίσκεψη στο Σπήλαιο των Ιωαννίνων (Περάματος). Αμέσως μετά κατεβαίνουμε στην Λίμνη των Ιωαννίνων και παίρνουμε το καραβάκι από τον Μόλο που σε 10΄ θα μας μεταφέρει στο νησάκι της Παμβώτιδας, το μοναδικό –όπως υποστηρίζεται– στον κόσμο χωρίς ονομασία αλλά και το μοναδικό κατοικημένο νησί λίμνης στην Ευρώπη. Οι 150 πιστοί κάτοικοι του έχουν ως κύριες ασχολίες την αλιεία και τον τουρισμό. Μια βόλτα µε τα πόδια (απαγορεύονται τα αυτοκίνητα) στα ασβεστωμένα καλντερίμια θα σας γοητεύσει, ενώ στη συνέχεια θα ξεναγηθούμε στο Μουσείο του Αλή Πασά .Εδώ υπάρχουν επίσης και 7 Βυζαντινά μοναστήρια, με εξέχοντος αυτό της Μονής Φιλανθρωπινών. Ελεύθερο απόγευμα στην πόλη των Ιωαννίνων με χριστουγεννιάτικη διάθεση. Προτείνουμε να κάνετε τη βόλτα σας στη Λίμνη όπου θα βρείτε και το Fun Park που μετατρέπεται σε ένα μαγικό χωριό για μικρούς και μεγάλους. Το βράδυ Ρεβεγιόν στο ξενοδοχείο με πλούσιο μπουφέ, μουσική, χορό και άφθονη διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

 3η μερα 01/01 Δευτέρα: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!  Γιάννενα – Μονοδένδρι – Χαράδρα Βίκου – Καλπάκι

 Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τα χωριά του Ζαγορίου. Θα κατευθυνθούμε προς το πιο γνωστό από τα χωριά του Ζαγορίου το Μονοδένδρι. Στη διαδρομή θα απολαύσουμε την θέα από το γεφύρι του Κόκορα. Θα δούμε την πιο ωραία θέα της Χαράδρας του Βίκου και το Πέτρινο Δάσος. Με μήκος 12 χλµ. – ξεκινά από τον Βίκο και καταλήγει στο χωριό των Κήπων – κατέχει ρεκόρ Guinness, καθώς πρόκειται για το βαθύτερο παγκοσμίως! Μαζί µε τον ποταμό Βοϊδομάτη συνιστά τον πυρήνα του Εθνικού Δρυμού Βίκου-Αώου. Η διάσχισή του διαρκεί 5 ώρες και θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής.  Συνεχίζουμε στο Καλπάκι όπου βρίσκεται το Πολεμικό Μουσείο, το οποίο είναι αφιερωμένο στις πρώτες 12 μέρες του Ελληνοϊταλικού Πολέμου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα 02/01 Τρίτη: Γιάννενα – Μέτσοβο – Αθήνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο, αναχώρηση  για το Μέτσοβο μέσω Εγνατίας Οδού. Θα επισκεφθούμε το Αρχοντικό Τοσίτσα και ελεύθερος χρόνος για ψώνια στο Μέτσοβο. Αγοράστε το περίφημο τυρί Μετσοβόνε και τις διάσημες χυλοπίτες του Μετσόβου. Στη συνέχεια θα φτάσουμε στην Καλαμπάκα και μέσω Δομοκού παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη. Τέλος εκδρομής.

  • Included

Μεταφορές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις με σύγχρονα, κλιματιζόμενα πούλμαν

Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχεία 4* Arta Palace με μπουφέ πρωινό

Ημιδιατροφή (3 πρωινά και 2 δείπνα)

Πρωτοχρονιάτικο δείπνο ρεβεγιόν σε πλούσιο μπουφέ με ζωντανή μουσική

Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με ελληνόφωνο ξεναγό

Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας

Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

Φ.Π.Α.

  • Not Included

Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, σπήλαια, νυκτερινά κέντρα, θεάματα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά κλπ. και ότι δεν αναγράφεται ρητά στα “Περιλαμβάνει”

Φόροι διαμονής στα ξενοδοχεία

Εισιτήριο πλοιαρίου (2€)

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.