Scroll Top

Χριστούγεννα στην Καβάλα – Ονειρούπολη Δράμας (ΜΕ ΡΕΒΕΓΙΟΝ)

(ΜΕ ΡΕΒΕΓΙΟΝ)

ΚΑΒΑΛΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΙ – ΞΑΝΘΗ – ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ – ΚΗΠΙΑ

4ήμερη εκδρομή

Αναχώρηση 2023: 23/12

Τιμή κατ’ άτομο: 295€

Τιμή παιδικού έως 12 ετών σε 3κλινο με 2 ενήλικες: 195€

Διαφορά μονόκλινου: 110€

!ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΟΠΕΚΑ!

1η ημέρα 23/12 Σάββατο: ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΒΑΛΑ

Συγκέντρωση στα γραφεία μας στη Φιλελλήνων 3 στο Σύνταγμα και αναχώρηση στις 07.00 με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε την Αγορά Μοδιάνο, για τον καφέ μας και τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια μας. Η ανέγερση της αγοράς ξεκίνησε το 1922 και λειτουργούσε ως αγορά τροφίμων έως και το 2017, όπου και κρίθηκε από την πολεοδομία ακατάλληλο. Έναν αιώνα μετά η, καινούρια πλέον, Αγορά Μόδιάνο άνοιξε ξανά το Δεκέμβριο του 2022. Ως ένα από τα πιο σημαντικά μνημεία και αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα μέρος στο οποίο το παραδοσιακό συναντάται με το σύγχρονο Αναχώρηση για την πόλη της Καβάλας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο σε τοπική ταβέρνα. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα 24/12 Κυριακή: ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΦΙΛΙΠΠΩΝ-ΚΡΗΝΙΔΕΣ-ΑΓ.ΛΥΔΙΑ-ΚΑΒΑΛΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο των ΦΙΛΙΠΠΩΝ. Η περιοχή των Φιλίππων συνδέεται με εξαιρετικές ιστορικές προσωπικότητες και γεγονότα που διαμόρφωσαν τον δυτικό πολιτισμό. Μοναδικά μνημεία, που διασώζονται μέχρι σήμερα, μαρτυρούν την ιστορία των πολιτισμών που διασταυρώθηκαν και αναπτύχθηκαν στην περιοχή. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το χωριό Κρηνίδες και την Αγία Λυδία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο απόγευμα στην πόλη της Καβάλας . Το βράδυ Ρεβεγιόν σε τοπική ταβέρνα με μουσική, χορό και άφθονη διασκέδαση.

3η ημέρα 25/12 Δευτέρα: ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΞΑΝΘΗ-ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ- ΣΜΙΝΘΗ-ΕΧΙΝΟΣ-ΔΡΑΜΑ-ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Ξάνθη. Ξενάγηση στην πόλη της Ξάνθης (η πόλη με τα χίλια χρώματα) όπως την αποκαλούν.  Αναχώρηση για τα Πομακοχώρια όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τη Σμίνθη και τον Εχίνο. Ιδιαίτερη προσοχή αξίζει να δοθεί πως στα χωριά ακόμα συντηρείται η παράδοση καθώς θα δείτε αρκετές γυναίκες να φοράνε τις πολύχρωμες παραδοσιακές φορεσιές. Αναχώρηση για την Δράμα και την παραμυθένια Ονειρούπολη. Τα ξύλινα σπιτάκια που φιλοξενούν μια πληθώρα δωρεάν δράσεων για τα μικρά παιδιά και τους μεγάλους, τα ποίκιλα καλλιτεχνικά δρώμενα, τα πλούσια εδέσματα που κάθε μέρα παρασκευάζονται στα σπιτάκια της αγοράς, τα τρενάκια περιήγησης, τα τρενάκια περιήγησης, το υπέροχο παγοδρόμιο, το μαγευτικό καρουζέλ, ο ονειρεμένος στολισμός του παραμυθένιου χωριού κάνουν την Ονειρούπολη γωνιά στην Παραμυθοχώρα. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα(ατομικά έξοδα). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε τοπική ταβέρνα. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα 26/12 Τρίτη: ΚΗΠΙΑ-ΜΟΥΣΘΕΝΗ-ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής προς την Αθήνα. Στάση στην Κηπιά, όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείου Κέρινων Ομοιωμάτων του Θεόδωρου Κοκκινίδη.  Στο μουσείο θα δείτε 34 κέρινα ομοιώματα Ελλήνων και ξένων προσωπικοτήτων, ανάμεσα τους η Μελίνα Μερκούρη, Κωνσταντίνος Καβάφης, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Johny Depp, Πριγκίπισσα Diana. Μετά το τέλος της επίσκεψης αναχωρούμε για τη Μουσθένη για να δοκιμάσουμε και να προμηθευτούμε τους διάσημους κουραμπιέδες. Αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη. Τέλος εκδρομής.

  • Included

Πολυτελές πούλμαν για όλη την διαδρομή

Ξενοδοχείο Oceanis 4 αστέρων με πρωινό μπουφέ

3 πρωινά σε μπουφέ και 3 δείπνα σε τοπική ταβέρνα

Χριστουγεννιάτικο δείπνο ρεβεγιόν σε πλούσιο μπουφέ με ζωντανή μουσική

Ξεναγήσεις και περιηγήσεις βάση προγράμματος

Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

Αρχηγός – ξεναγός καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής

  • Not Included

Φόροι διαμονής στα ξενοδοχεία

Εισόδους μουσείων, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό

Προαιρετική ασφάλεια η οποία καλύπτει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, νοσηλεία και covid-19 κόστους 20€

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.