Scroll Top

Πρωτοχρονιά στον Μύλο των Ξωτικών (με Ρεβεγιόν)

Μετέωρα – Καλαμπάκα – Τρίκαλα – Ελάτη – Περτούλι

3ήμερη Εκδρομή

Αναχώρηση 2023: 30/12

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 245€

Τιμή παιδικού έως 6 ετών σε 2κλινο με 2 ενήλικες: 80€

Τιμή παιδικού από 7 έως 16 ετών σε 3κλινο με 2 ενήλικες: 185€

Διαφορά μονόκλινου: 90€

1η Μέρα 30/12/2023 Σάββατο:Μύλος Ξωτικών – Καλαμπάκα

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στα γραφεία μας  Φιλελλήνων 3 και αναχώρηση  ώρα 07:00 για τη λίμνη Πλαστήρα με ενδιάμεσες στάσεις. Πρώτη μας επίσκεψη στη Μονή Κορώνης από όπου θα έχουμε πανοραμική θέα του θεσσαλικού κάμπου. Στη συνέχεια θα σταματήσουμε στη πλαζ του Λαμπερού στις όχθες  της μοναδικής σε ομορφιά λίμνης  Πλαστήρα για φαγητό (προαιρετικά). Αναχώρηση για την Λάρισα , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Απόγευμα η πρώτη μας επίσκεψη στον Μύλο των ξωτικών . Εδώ μας περιμένουν το σπίτι του Αι Βασίλη, ο Μεγαλοπρεπής Βασιλιάς, το εργοστάσιο της Σοκολάτας, το ταχυδρομείο των Ξωτικών, παγοδρόμιο, Φαν Παρκ και πολλές ακόμα δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Επιστροφή και δείπνο στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα 31/12/2023 Κυριακή:Μύλος Ξωτικών – Μετέωρα – Τρίκαλα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την επίσκεψη στα μοναδικά μοναστήρια των Μετεώρων πάνω από την Καλαμπάκα, θα επισκεφθούμε το γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια κατηφορίζουμε για τα Τρίκαλα όπου θα δούμε το Κουρσούμ Τζαμί, το μοναδικό έργο του μεγάλου Σινάν στον ελλαδικό χώρο, το Ληθαίο ποταμό με την μεταλλική γαλλική γέφυρα, τον πεζόδρομο, την παλιά γειτονιά και το φρούριο με το ρολόι σήμα κατατεθέν της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα.

Και έφτασε ξανά η ώρα να επισκεφτούμε τον Μύλο των ξωτικών  .Κάθε χρόνο  δίνει το νέο του ραντεβού με μικρούς και μεγάλους, στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδος, για να απολαύσετε με ξεχωριστό τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Άπλετος ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για να επισκεφτείτε όλες τις δράσεις του μύλου σε έναν τόπο πραγματικά μαγικό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Πρωτοχρονιάτικο δείπνο και Ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα 01/01/2024 Δευτέρα:ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Τρίκαλα – Ελάτη – Περτούλι

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Σήμερα θα επισκεφτούμε τα χωριά του Κόζιακα. Περνώντας από την Πύλη Τρικάλων  φτάνουμε στην ΠΟΡΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑ, τη βυζαντινή εκκλησία του 12ου αιώνα. Συνεχίζουμε για το καταπράσινο ΠΕΡΤΟΥΛΙ, όπου αν οι συνθήκες το επιτρέπουν θα κάνουμε μία στάση στο χιονοδρομικό κέντρο. Θα καταλήξουμε στην ΕΛΑΤΗ για ελεύθερο μεσημεριανό γεύμα, βόλτα και καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

  • Included

Μεταφορές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις με σύγχρονα, κλιματιζόμενα πούλμαν

2 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Dioinisos Hotel με μπουφέ πρωινό και Ημιδιατροφή (2 πρωινά και 1 δείπνο)

Ρεβεγιόν στο Dioinisos Hotel σε μπουφέ

Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας

Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

Φ.Π.Α.

ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

  • Not Included

Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, σπήλαια, νυκτερινά κέντρα, θεάματα, ποτά, φιλοδωρήματα,           αχθοφορικά κλπ. και ότι δεν αναγράφεται ρητά στα “Περιλαμβάνει”

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.