Scroll Top

Καρναβάλι στην Ζάκυνθο

Αναχωρήσεις 2024: 16/03

Τιμή συμμετοχής: 225€

Τιμή παιδικού έως 12 ετών σε τρίκλινο με 2 ενήλικες: 145€

Διαφορά μονόκλινου: 90€

Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκδρομής:

1η μέρα  16/03/2024 Σάββατο: Αθήνα – Ζάκυνθος

Συγκέντρωση στα γραφεία μας Φιλελλήνων 3 ώρα 07:00 και αναχώρηση ώρα 07:30. Με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην Κυλλήνη όπου με το Φέρρυ περνάμε στην Ζάκυνθο. Άφιξη στο Ξενοδοχείο. Σήμερα το απόγευμα ξεκινούν οι εκδηλώσεις του Καρναβαλιού με την αναπαράσταση του Βενετσιάνικου Γάμου στο Τζάντε του 16ου αιώνα.Μια παράσταση με ένα πρωτότυπο και φαντασμαγορικό σκηνικό που θα σας μεταφέρει σε αλλοτινές εποχές..Μια παρέλαση με εντυπωσιακά κουστούμια, τυμπανιστές, σάλπιγγες, τοξότες, άλογα κ.α που καταλήγουν στη Πλατεία του Αγίου Μάρκου όπου ακολουθεί η διαδικασία του γάμου στη εποχή του 16ου αιώνα με το προικοσύμφωνο.

Το γλέντι συνεχίζεται αργά τη νύχτα με την “Κόκκινη Νύχτα” όπου όλος ο κόσμος ντυμένος στα κόκκινα ξεχύνεται για χορό στους δρόμους και στις πλατείες. Το βράδυ σας προτείνουμε δείπνο και διασκέδαση σε ταβέρνα τοπική με καντάδες και παραδοσιακό γλέντι. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα 17/03/2024 Κυριακή των Αποκριών: Αγία Μαύρα – Μπόχαλη

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το χωριό Μαχαιράδο εκεί θα προσκυνήσουμε στην εκκλησία της Αγίας Μαύρας. Επιστροφή στην πόλη της Ζακύνθου όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο Σολωμού και Κάλβου, καθώς επίσης και το Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης για να θαυμάσουμε την εκπληκτική αρχιτεκτονική της. Συνεχίζουμε με τον Λόφο του Στράνη, εκεί που ο Διονύσιος Σολομός εμπνεύσθηκε  τον «Ύμνο εις την Ελευθερία». Αναχώρηση για την πανέμορφη Μπόχαλη με την πανοραμική θέα ολοκλήρου της πόλεως της Ζακύνθου, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο Βενετσιάνικο κάστρο. Την Κυριακή το μεσημέρι ξεκινάει το μεγάλο Povero Καρναβάλι. Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση με αρχηγό τον Κόντε Καρνάβαλο. Με το τέλος της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης ακολουθεί το ιστορικό σατυρικό δρώμενο “Η κηδεία της μάσκας”. Οι καρναβαλιστές συνοδεύουν το Βασιλιά Καρνάβαλο στη τελευταία του κατοικία. Η παρέλαση καταλήγει στη Πλατεία του Αγίου Μάρκου Πρόκειται όπου διαδραματίζεται μια ξεκαρδιστική αναπαράσταση παρωδίας κηδείας με πολύ γέλιο και απερίγραπτη εξέλιξη. Υπάρχει δυνατότητα μετάβαση για ποτό (προαιρετικά) σε κέντρο με επτανησιακές καντάδες. Διανυκτέρευση.

3η μέρα 18/03/2024 Καθαρά Δευτέρα: Ζάκυνθος – Αθήνα

Μετά το πρωινό μας επισκεπτόμαστε τον κόλπο του Γέρακα όπου γεννά τα αυγά της η χελώνα CARETA-CARETA και αναχωρούμε για μια τελευταία βόλτα και ψώνια στη Πόλη. Σήμερα Καθαρά Δευτέρα σε όλες τις πλατείες, υπάρχει γλέντι με τραγούδια και νηστίσιμα εδέσματα. Στην συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο για Κυλλήνη. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις και τέλος εκδρομής.

*Προαιρετική ασφάλεια η οποία  καλύπτει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, νοσηλεία και covid-19 κόστους  20€*

*Θα ζήσετε στον απόλυτο ρυθμό του Καρναβαλιού καθώς το ξενοδοχείο μας βρίσκεται πάνω στη Πλατεία του Αγίου Μάρκου όπου διαδραματίζονται όλα τα παραπάνω δρώμενα.

*Η εγγραφή σας στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής της εταιρείας μας του ΕΟΤ και του ΗΑΤΑ που υπάρχουν στις “Πληροφορίες” (INFOS) της ιστοσελίδας μας. Αν δεν το βρίσκετε ζητήστε μας να σας αποσταλεί ηλεκτρονικά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ !! ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ 30% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ.

  • Included

Μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν

Ακτοπολοικά εισιτήρια Κυλλήνη –Ζάκυνθος –Κυλλήνη

Ξενοδοχείο στο κέντρο της Ζακύνθου Hotel STRATA MARINA με μπουφέ πρωινό

Αρχηγός – ξεναγός του γραφείου μας

Ασφάλεια Αστικής και επαγγελματικής Ευθύνης

ΦΠΑ

  • Not Included

Φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο

Ποτά, αναψυκτικά

Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Προαιρετική ασφάλεια η οποία  καλύπτει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, νοσηλεία και covid-19 κόστους  20€

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.