Scroll Top

Η Sky express συνεργάζεται με την οργάνωση Lean In Network Greece (Athens) για την ενίσχυση των γυναικών. Η συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής αποστολής της εταιρείας

Η συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής αποστολής της SKY express.

Πιστή στη δέσμευσή της για υπεύθυνη ανάπτυξη που συνδυάζει την επίτευξη των εμπορικών της στόχων με την αειφορία του περιβάλλοντος και την ευημερία του κοινωνικού συνόλου, η SKY express προχωρά σε συνεργασία με το ελληνικό δίκτυο της διεθνούς οργάνωσης Lean In, Lean In Network Greece (Athens).

Η συνεργασία έχει στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών και την ενίσχυση των επαγγελματικών και προσωπικών δεξιοτήτων τους, μέσω εκπαιδευτικών workshops που θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, ανάπτυξη ηγετικών χαρακτηριστικών, διαχείριση χρόνου, μεθόδους εξισορρόπησης εργασιακής και επαγγελματικής ζωής, προσωπική επικοινωνία, βασικές αρχές marketing κα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται αρχικά σε νέες γυναίκες που ζουν και εργάζονται σε ακριτικές περιοχές και άλλες πόλεις της περιφέρειας και στη συνέχεια θα αναπτυχθεί στην υπόλοιπη Ελλάδα και σε άλλες ηλικιακές ομάδες, με στόχο να καλύψει περισσότερες από 15 πόλεις σε όλη τη χώρα τα επόμενα δύο χρόνια.

Το ξεκίνημα θα γίνει την Πέμπτη 13 Ιουλίου σε έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της SKY express, την Αλεξανδρούπολη με workshop ανάπτυξης της γυναικείας ηγεσίας και θέμα: «Μαζί πετάμε ψηλά».

Η κα Κλειώ Κούβελα, Head of Communications & Corporate Affairs της SKY express δήλωσε για τη συνεργασία: «Η SKY express είναι μία περιβαλλοντικά αλλά και κοινωνικά υπεύθυνη επιλογή για τον επιβάτη. Στο πλαίσιο αυτό, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι οι γυναίκες, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, υποεκπροσωπούνται, συναντούν εμπόδια στην καριέρα και την προσωπική τους ζωή, αντιμετωπίζουν ακόμη στερεότυπα. Με τη συνεργασία μας με το Lean in Network Greece (Αthens), μία οργάνωση που συνδέει, δικτυώνει και ενθαρρύνει γυναίκες σε όλον τον κόσμο να κατακτήσουν τους στόχους τους στον εργασιακό τους κυρίως χώρο, αλλά και στην κοινωνία, θέλουμε να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση αυτών των θεμάτων. Ξεκινάμε απευθυνόμενοι στις γυναίκες των πόλεων οι οποίες μάς φιλοξενούν, δείχνοντας τον σεβασμό και τη διάθεσή μας να σταθούμε δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και να αναπτυχθούμε μαζί».

H Aρετή Γεωργιλή, συνεπικεφαλής του Lean In Network Greece (Athens) τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες για τη συνεργασία αυτή. Για εμάς, μία οργάνωση εθελοντών και εθελοντριών, είναι εξαιρετικά σημαντικό να συνεργαζόμαστε με εταιρείες που ασπάζονται τις ίδιες αξίες, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να επιτύχουμε περισσότερα και να φτάσουμε πιο γρήγορα στους κοινούς μας στόχους. Το δίκτυό μας, τα τελευταία 5 χρόνια στην Ελλάδα, υλοποιεί μεμονωμένα προγράμματα για φυσικά πρόσωπα, αλλά και εξειδικευμένα για επιχειρήσεις, που στοχεύουν στην ουσιαστική αντιμετώπιση της συνειδητής και ασυνείδητης προκατάληψης στην εργασία, στην άμβλυνση των έμφυλων εργασιακών ανισοτήτων και στη στήριξη των επιχειρήσεων για το σχεδιασμό και την εφαρμογή μιας αποτελεσματικής πολιτικής για ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον, με ίσες ευκαιρίες για όλους και όλες. Ευχαριστούμε την SKY express για την ευκαιρία που μας δίνει και τη δέσμευσή της για ένα ισότιμο και συμπεριληπτικό μέλλον.»

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.