Scroll Top

“Σημειωματάριο ευχών” της Έφης Φλωτσίου από τις εκδόσεις Φίλντισι

Σημειωματάριο Ευχών. Στις σελίδες του θα βρεις μια Ευχή για το καλό κάθε μήνα, σελίδες να οργανώσεις δημιουργικά την καθημερινότητά σου (Να θυμηθώ, Αυτό το μήνα γιορτάζουν, Να διαβάσω, να δω, να ακούσω, Ο στόχος μου γι’ αυτό το μήνα είναι…, Είμαι ευγνώμων για…, Να θυμηθώ να μην ξεχάσω τα καλά του μήνα, Αυτός ο μήνας μου έμαθε)
Κι όπως γράφει και η Έφη Φλωτσίου: «Οι ευχές είναι οι σπόροι των θαυμάτων. Υπάρχουν ήδη μέσα στις καρδιές. Είναι δώρα που περιμένουν να τα βρούμε. Αν κοιτάξεις  με τα μάτια της ψυχής θα  δεις να τρεμοσβήσουν σαν μικρά αστέρια στο σκοτάδι. Γίνε ο θαυματοποιός κηπουρός. Πότισε τους σπόρους σου με αγάπη και πίστη. Δούλεψε για να ανθίσουν με υπομονή.
Εύχομαι στο ταξίδι της ζωής να λάμπουν πάντα οι ευχές σας σαν τον Πολικό Αστέρα και να σας οδηγήσουν σοφούς στην Ιθάκη σας».
Η Έφη Φλωτσίου είναι στέλεχος της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της  εταιρείας ΕΥΔΑΠ.
Είναι επίσης Life & Business Coach Inspirational Certified Coach (ICC) της Inspirational Coaching & Mentoring (ICM) Academy.
Από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος κυκλοφορεί το βιβλίο της «Τα 3 Κλειδιά της Προσωπικής Ανάπτυξης».
Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.