Scroll Top

Η απίθανη ιστορία που έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να δουν τη ζωή και την εργασία τους με νέο τρόπο

Μια βροχερή μέρα στο Σιάτλ, στον τρίτο όροφο ενός μεγάλου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος, οι άνθρωποι έχουν πάψει να πιστεύουν στον εαυτό τους. Η νέα διευθύντρια Μαίρη Τζέιν Ραμίρεζ αντιμετωπίζει την πρόκληση να ξαναβρεί κίνητρο στην ομάδα της μέχρι που στη γειτονιά ανακαλύπτει έναν απίστευτα επιτυχημένο χώρο εργασίας, όπου οι υπάλληλοι είναι τόσο ενθουσιώδεις και παθιασμένοι που οι περαστικοί σταματούν μόνο και μόνο για να τους απολαύσουν επί τω έργω!

Το FISH! περιγράφει τι συμβαίνει όταν η Μαίρη Τζέιν μαθαίνει το μυστικό αυτών των απίθανων «ειδικών»: τέσσερις απλές πρακτικές που, όταν εφαρμόζονται καθημερινά, μπορούν να βοηθήσουν τον καθένα μας να είναι πιο δημιουργικός, αποτελεσματικός και χαρούμενος.

Γεμάτο έμπνευση και διαχρονική σοφία, το FISH! είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιχειρηματικές αλληγορίες όλων των εποχών. Κολοσσοί όπως η Google και η Zappos τη χρησιμοποίησαν σαν κινητήρια έμπνευση στην οικοδόμηση της κουλτούρας τους για να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση των πελατών και να ενισχύσουν το ομαδικό πνεύμα και την ηγεσία. Το FISH! θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την εκπληκτική δύναμη που υπάρχει ήδη μέσα σας και να κάνετε τη διαφορά σε όποια φάση της καριέρας σας κι αν βρίσκεστε.

Βιογραφικά :

Ο Stephen C. Lundin, Ph.D., είναι συγγραφέας, κινηματογραφιστής, μεταπτυχιακός καθηγητής σε σχολές διοίκησης επιχειρήσεων και επαγγελματίας ομιλητής. Διευθύνει μια σειρά σεμιναρίων για στελέχη επιχειρήσεων στο πλαίσιο του Institute for Management Studies και ηγείται του Institute for Creativity and Innovation στο Πανεπιστήμιο St. Thomas στη Μινεάπολη. Ζει στη Μινεσότα.

Ο Harry Paul είναι ομιλητής για θέματα προσωπικής ανάπτυξης. Ζει στο Σαν Ντιέγκο.

Ο John Christensen είναι βραβευμένος κινηματογραφιστής και ζει στη Μινεάπολη. Είναι διευθύνων σύμβουλος της ChartHouse Learning Corporation, της κορυφαίας εταιρείας παραγωγής ταινιών εταιρικής επιμόρφωσης, συμπεριλαμβανομένου του βίντεο FISH!, που έχει εμπνεύσει χιλιάδες επιχειρήσεις. Ζει στη Μινεσότα.

Κριτικές :

«Οι εργαζόμενοι χαμογελούν επειδή το “θέλουν” και όχι επειδή “πρέπει”. Το FISH! αποτελεί ένα απαραίτητο δώρο στον εαυτό σας!».

– Colleen Barrett, επίτιμη πρόεδρος, Southwest Airlines

«Εγγυώμαι ότι κάθε μάνατζερ θα ωφεληθεί από το FISH!, διότι όχι μόνο θα ενισχύσει την πίστη των εργαζομένων στην επιχείρησή του, αλλά θα εμπνεύσει υπερηφάνεια στους υπαλλήλους του γι’ αυτό που κάνουν».

– Ken Blanchard, συν-συγγραφέας του Νέου μάνατζερ του ενός λεπτού

«Το FISH! είναι το απόλυτο εργαλείο διδασκαλίας των τεσσάρων πυλώνων μιας επιτυχημένης εταιρείας. Συνιστώ το βιβλίο σε οποιονδήποτε θέλει να κάνει τη διαφορά στην εργασία του».

– Hyrum Smith, συμπρόεδρος, Franklin Covey Company

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.